reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witam. Mam pytanie czy któraś z was miała plamienia po inseminacji? Dziś drugi dzień po a ja plamienia mam od dnia inseminacji.

Maćku co u ciebie?:-)
słuchaj plamić można nawet przez 3 dni tak mi powiedział kiedyś lekarz mi sie nie zdarzyło
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja mialam plamienie przy ostatniej IUI na drugi dzien po zabiegu, jednorazowe. Ale nie zdziwilo mnie to za bardzo, bo zabieg bolal i pewnie mnie gin nieco uszkodzil.
A duze masz to plamienie? Jaki kolor?

A ja, w odroznieniu od poprzednego cyklu, mam kilka "objawow" (nudnosci, bol cyckow i wrazliwosc sutkow, bol zeba, sennosc) i sie zastanawiam, czy to na fasolke czy znowu psikus:sorry2:
ja ci mówię ten objaw sutkowy :-D
i ta senność&&&&&&&&&&&&&

dzisiaj mówiłam szefowej a ona mi na to że ją tą wiadomością dobiłam - nie ma za grosz radości
dopiero potem pogratulowała a co radość zabiła ach szkoda słów:(

Ostatnia edycja:
Jeszcze przed zrobieniem bety ale to było z rana i przez chwilę tak niedobrze mi się robiło, a póżniej nawet mycie zębów było nie do wytrzymania odruch wymiotny ale teraz już to mija jedynie senność została no i gadzety wychodzą jak u nastolatki.

Lopop tak to już jest jak się u kogoś pracuje liczy się tylko wyzysk ale się nie przejmuj i ciesz się bo to radość wielka!!! A jak będzie Ci robić jakieś uwagi to możesz na zwolnienie lekarskie iść i nic nie zrobi.

macku pewnie, ze ma sens! objawy sliczne! trzymam kciuki! :)
nie ukrywam, ze jestes moim swiatelkiem w tunelu :)
Az sie boje zawiesc...;-)

ja ci mówię ten objaw sutkowy :-D
i ta senność&&&&&&&&&&&&&

dzisiaj mówiłam szefowej a ona mi na to że ją tą wiadomością dobiłam - nie ma za grosz radości
dopiero potem pogratulowała a co radość zabiła ach szkoda słów:(
Tylko ze suty nie zmienily raczej wygladu tylko sa wrazliwe...

A dyrektorka - no coz... Przeciez szkole zamykaja. Wiec o co kaman?
Tak jak pisza dziewczyny - nie przejmuj sie nia!!! Doczekalas sie fasolki i to jest teraz najwazniejsze!!!:tak:

Ja zaczynam panikować ,że nic nie wyjdzie:-(łapię strasznego doła.
To tak jak ja... Tylko dola nie mam.:sorry2:

Macku - trzymam mocno kciuki, jak Tobie sie uda, to uwierze ze i mi sie uda:)
Bombelek - mnie tez lekarz uprzedzal o plamieniu, ale nie mialam
W tym tyg mam wizyte, mam nadzieje ze cos tam uroslo:)

Maćku kochana jak się czujesz? O której jedziesz na betkę? Strasznie mocno trzymam&&&&&& teraz już MUSI sie udać:tak: I zobaczysz piękną betkę;-)
Lopciu jak samopoczucie ?
Kurcze strasznie Wam wszystkim kibicuję i zaciskam kciuki:) &&&&&&&&& Przecież na każdą z nas musi przyjść "ten" czas:tak:
:sorry2:ale mi się rymło :-)

macku - tak czy siak kocham Cie mocno! :) nie wiem skad mi sie wzzielo myslenie, ze jak jednej z nas sie uda to tylko kwestia czasu, zeby udalo sie drugiej :)
a powiedz jeszcze... bo mi to spokoju nie daje... czemu bol zeba wymienilas jako objaw? to w ciazy zeby bola? :)
mi sie dzis snilo, ze mi zab wypadl, tak sie ruszal jak mleczny i wypadl... no i tak realistyczny byl ten sen, ze, co sobie o nim przypomne, to mnie ten zab boli :) w ogole sny mialam dzis takiego, ze posikac sie mozna :)

kciuki za bete!!!!

reklama
macku - tak czy siak kocham Cie mocno! :) nie wiem skad mi sie wzzielo myslenie, ze jak jednej z nas sie uda to tylko kwestia czasu, zeby udalo sie drugiej :)
a powiedz jeszcze... bo mi to spokoju nie daje... czemu bol zeba wymienilas jako objaw? to w ciazy zeby bola? :)

kciuki za bete!!!!
Tez mialam kiedys takie przeswiadczenie w stosunku do jedej babeczki z forum... Niestety - ona na dniach urodzi synka, a ja jeszcze nie zaszlam:sorry2:

Bol zeba wymienialm jako objaw, bo mam tak, ze jak jestem przemeczona lub oslabiona to pobolewaja mnie zeby. A ten teraz boli tylko i wylacznie w nocy. I gdzies czytalam, ze przez wysoki poziom progesteronu dziasla staja sie (chyba) bardziej miekkie, a co za tym idzie i wrazliwe i moga bolec zeby...

Do góry