reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
&&&
będzie dobrze bombelek za dużo się nie denerwuj chociaż ja też się denerwowałm

Kochane dzisiaj byłam u ginekologa i powiedział mi że jestem w ciąży nawet 8 tc , gdzie ja że nie możliwe jak już 5tc
u nas inna pani robi usg i z kolei ona mówi że mam 5 tygodniową ale małą bo pęcherzyk ma 7 mm a wg niej powinien mieć 10 mm.
oczywiście zarodka nie ma jeszcze widać
myślicie że mogę się już zacząć cieszyć????
gratuluje serdecznie, ciesze sie ogomnie-> caly czas mocno kibicowalam:-)
I jak najbardziej mozesz sie cieszyc i trzeby myslec teraz tylko pozytywnie:-)

na właśnie jakby 8 to poIUI ale już na usg by było widać więc pani mówiła że to wczesna ciąża 5 tyg. a nawet mniej
więc naturalnie - cykl gdzie współżyliśmy tak jak nam się chciało i bez patrzenia na kalendarz i raczej nie myśleliśmy o tym że prawie będzie

tak właściwie to ja na lato nastawiałam się na 3 podejście do IUI a potem na adopcję w razie jakby się nie udało
czyli widzicie jest szansa i wszystko zależy od psychiki
Lopciu normalnie gębula mi się cieszy jak o Tobie myślę:) Coś w tym musi być że psychika to połowa sukcesu:) Tylko jak tu się odstresować???:zawstydzona/y:
Kiedy masz kolejną wizytkę?

Witam. Mam pytanie czy któraś z was miała plamienia po inseminacji? Dziś drugi dzień po a ja plamienia mam od dnia inseminacji.

Maćku co u ciebie?:-)

Bombelek ja nie miałam żadnych plamień, może zadzwoń do lekarza i mu o tym powiedz może cos poradzi. Trzymam &&&&& aby się udało!!!

Witam. Mam pytanie czy któraś z was miała plamienia po inseminacji? Dziś drugi dzień po a ja plamienia mam od dnia inseminacji.

Maćku co u ciebie?:-)
Ja mialam plamienie przy ostatniej IUI na drugi dzien po zabiegu, jednorazowe. Ale nie zdziwilo mnie to za bardzo, bo zabieg bolal i pewnie mnie gin nieco uszkodzil.
A duze masz to plamienie? Jaki kolor?

A ja, w odroznieniu od poprzednego cyklu, mam kilka "objawow" (nudnosci, bol cyckow i wrazliwosc sutkow, bol zeba, sennosc) i sie zastanawiam, czy to na fasolke czy znowu psikus:sorry2:

reklama
Do góry