reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ewis a tak dokładniej to o co chodzi z ta Twoja druga faza? Ze za słabo rosną komórki czy ze wlasnie mogą być puste? Poza tym jak sie da tego dowiedzieć z badań to ok. Nie szybuj sie jeszcze emocjonalnie na adopcję komórek, bo moze Ci to wcale nie bedzie potrzebne.

Ja miałam w poniedziałek histeroskopie. Niestety okazało sie, ze nic mi nie jest:( Ze endometrium grube, ale bez zmian i lekarz, który je robił powiedział, ze jakby ktoś sugerował mi co innego to daje mi swój nr telefonu i niech ten ktoś do niego dzwoni...
Wiec moja ostatnia nadzieja na znalezienie przyczyny raczej runęła...
Co prawda moja lekarka ogladnela mój opis i powiedział, ze wg niej mimo, ze tam niby jest wszystko w porządku to jej sie dalej nie podoba...
Wiec jak bede miała zbadany wycinkę histopatologicznie to da mi jakies leki na to nieszczęsnego endometrium. I chyba sie zgodzę, bo juz pomysłów brak.

Staram sie tu nie zaglądać, bo za bardzo zrobiło sie wyprawkowo-porodowo a to mnie nie nastraja optymistycznie, bo jestem na innym etapie.

reklama
Hey :) Faktycznie ucichlo bardzo forum....

Pelna jak Ciebie nie ma to zobacz jaka cisza....tak zawsze nadrabialas pisanie w pracy...a teraz tylko leniu****esz hehehehe :-D:-D:-D

Pole mam tak samo z tym nastrajaniem sie...cisze sie,ze dziewczyny juz przygotowuja wyprawki itd itp ale mnie tez to nie nastraja pozytywnie....oczywiscie bez urazy dla Naszych kochanych ciezaroweczek :***

Ewis tez kiedys zastanawialam sie nad tym czy w moich pcherzykach sa komorki....bo niby lekarz mowi,ze u mnie wszystko ok z badan tez ok itd a jdnak nie zaszlam....jaki badanie potwierdza obecnosc komorek w pcherzykach? Przy IVF to wiadomo,ze mozna sparwdzic bo si je pobiera....a tak to jak?

U mnie hm.....szykuje sie 4IUI....jestem juz po zazyciu clo od jutra estrofem, pozniej pregnyl i do dziela....biore tez od 5dc olej z wiesiolka az do owulacji....mam nadzieje,ze ten estrofem moze cos pomorze i olej z wiesiolka na lepszy sluz....

Blue ciesz sie,ze w koncu trafilam na kompetentnego lekarza, ktory wie co robic.....skakalabym z radosci jakby po tym wszystkim udal sie naturals...przeciez to bardzo mozliwe....co za konowal stymulowal Cie do tego IVF...naciagacze pieprzeni....

Alu a ja myslalam,ze Ty juz spakowana od dawna....szkoda,z nie znasz plci....ale faktyczni skoro tyle juz wytrzymaliscie w niewiedzy to lepiej juz nie wiedziec...bedzie niespodzianka dla wszystkich :-)

Też pomyślałam że ostatnio tu za dużo piszemy o wyprawkach i dziewczynom może być przykro, wszystko dobre ale z umiarem..
ja piszę mało bo naprawdę nie czuję się dobrze,nie wiem czy to normalne żeby co dzień być ledwo zipiącą,ale czytam was codziennie, tylko mam wielki problem żeby napisać coś sensownego,

Pole ty się ciesz kobieto że nie masz problemu,bo to
znaczy że nic nie trzeba leczyć i w końcu się uda

Hope super że idziesz za ciosem,bardzo ci kibicuje kochana

Cześć dziewczyny- ja jutro mam wizytę i sie okaże czy jest pecherzyk i czy uda mi sie podejść do 2 IUI, trochę sie stresuje ale staram sie nastawic na to ze musi być dobrze.

Hope: mam nadzieje ze Twoja 4iui okaże sie zafasolkowana! Trzymam &&&

Ewis co do tych pustych pecherzykow to każdej mogą się zdarzyć ,w jednym cyklu może być pusty,w innym nie, myślę że wystarczy stymulacja lepszymi lekami,nie musisz od razu myśleć o adopcji komórki

Pełna: dziekuje za &&&:) mam nadzieje ze uda mi sie podejść w tym miesiącu, moze ten grudzień będzie szczęśliwy...
Mi tam nie przeszkadza czytanie wyprawek:) cieszę sie za wszystkie zaciazone:) i mam nadzieje ze MY tez szybciutko zaskoczymy

reklama
Do góry