reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
blue za Wasze zarodeczki && za Waszych siłaczy && , którzy dzielnie czekają do poniedziałku, zeby wskoczyć do mamusinego brzunia na całe 9 miesięcy :tak:

Dziewczyny oczywiście macie racje, ale ja nie czytam wszystkiego jak leci...
Dzieki netowi zorientowałam sie kiedysc, ze mam niedoczynnosc tarczycy i Hashi. Zrobiłam wyniki poszłam do lekarza,a on sie mnie spytał jak ja na nogach stoję, bo tsh 120, a przeciwdziałania Hasi powyżej 1000.

Lekarka dawno mi powiedziała, ze mimo, ze moje endometrium wyglada b. ładnie na usg to wg niej tu leży problem. Ono niestety dochodzi do 18mm w owulacji. Pod koniec cyklu czasem 24 mm.
Wiem GizaS, ze to nie endometrioza, bo ma ja moja przyjaciółka. I dlatego wlasnie Tobie chce powiedzieć, ze udało jej sie mieć dzieciaczka.

Blue nie napuszczaj na mnie chomika pleassssss Obiecuje juz nigdzie nie grzebać do czwartku i tylko czytać jak tam Twoje dzieciaki szklaczki sie czują.

Poleńko-ja wiem ze to wszytsko jest trudne..ale wiesz..daj sobie teraz czas na dojscie do siebie..dopuśc emocje...odreaguj...
nie wiem-idź z chomikiem się pościgaj:)
nie dołuj sie od razu dodatkowo.

z własnego doświadczenia wiem,jak wazne jest danie sobie czasu na przezycie takiej trudnej sytuacji..teraz to zagłuszasz...ale to wróci jak bedziesz najmniej potrzebowała takiego bólu..wiec bierz chomika...męża...otwórzcie w trójkę winko...popłacz sobie...i prosze..odpocznij od wiesci z netu choć kilka dni:*

Pole, jestem tego zdania co dziewczyny. Nie wyszukuj sobie chorób na siłe, daj szansę lekarzom. Ja przeszłam 2 ciaże biochemiczne, a endometrium na sono hsg wyszło wzorowe. Do dziś dnia nie wiem tak do końca co było glówną przyczyną problemów z zaciążeniem.

Pełna, mówisz rzyganko ..... :-) objawy ciaży jak nic. Rozkoszuj się więc tymi objawami mimo iż nie należa do najprzyjemniejszych ;-)

Blue, czekamy na wieści o maleństwach!

Ala, nie duzo przytyłaś - chyba tak wzorcowo. Wcześniej to chyba miałaś lekką niedowagę. Brzuszek super zgrabniutki, okrąglutki :-)

eevlee tak mialam niedowage bo mam 170cm wzrostu, teraz chyba waze tyle co powinnam :-)
Blue ja oczywiscie tez czekam na wiesci o Twoich dwoch malenstwach, czekam tylko na dobre wiesci bo przeciez innych nie bedzie!
Pełna troszke Ci wspolczuje bo ja nie mialam ani mdlosci ani wymiotow, wogole ciaza bezobjawowa :-)

ala ale masz super brzuszek, widać że nie przytyłaś dużo tylko dzidzia w brzuszku tak urosła :-)
Ja od początku przytyłam kilogram, aż się zdziwiłam że tylko tyle skoro brzuszek już mi odstaje :-D
blue czekamy na wieści o Twoich maleństwach :tak: I oczywiście &&&&&&&&&&&&&&
pełna czyli poznajesz uroki ciąży? ;-)
eevlee a u Ciebie spokojnie? Żadnych objawów nieprzyjemnych?

reklama
agusiaks co masz przytyc i tak przytyjesz, w pierwszym trymestrze nie zawsze sie tyje a czasem nawet waga lekko spada takze wszystko przed Toba, doczekasz i dodatkowych kg i pieknego brzucholka:-)

Do góry