reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Maćku - mocno trzymam kciuki!! Moze pojedz do innej miejscowosci, jesli u Ciebie trzeba czekac na wyniki do pon?
Bylam wczoraj u doktorka, okazalo sie ze lewy jajnik nic nie wyhodowal (a to jego byla kolej), ale na prawym urosly dwa pecherzyki 22 i 16mm i to 9dc, wiec bardzo szybko. O polnocy przyjelam pregnyl a jutro rano jade na Polna na IUI:) Powiedzial, ze podadza mi cewnik, wie ktoras z Was po co? Na poprzedniej IUI nie mialam, ale bylam w innej klinice.

reklama
Maćku - mocno trzymam kciuki!! Moze pojedz do innej miejscowosci, jesli u Ciebie trzeba czekac na wyniki do pon?
Bylam wczoraj u doktorka, okazalo sie ze lewy jajnik nic nie wyhodowal (a to jego byla kolej), ale na prawym urosly dwa pecherzyki 22 i 16mm i to 9dc, wiec bardzo szybko. O polnocy przyjelam pregnyl a jutro rano jade na Polna na IUI:) Powiedzial, ze podadza mi cewnik, wie ktoras z Was po co? Na poprzedniej IUI nie mialam, ale bylam w innej klinice.

ja musiałam mieć mega pełny pęcherz żadnego cewika nie miałam :)

Wiem że to coś czym podaje się nasienie jest nazywane mini cewnikiem ale nie wiem czy to o to chodzi. Ale zaciskam mocno &&&&&&&& za udana iui!!!!!!

Maćku ja pierwszą betke miałam 12,6 więc żaden test by tego nie wykazał, dlatego wolę się poświęcic i oddać troszkę kwri ale jest wtedy pewniak.

Dzień doberek:)
Maćku skoro jesteś 15 dpo to szanse są ogromne:tak: I brak @!!! Z całych sił zaciskam kciuki!;-) Dobrze że idziesz na betę, będziesz miała pewność. A kiedy będzie wynik?
Asieek a Ty kochana jak się czujesz?
Ja 21 mam wizytę i też chce pogadać z doktorkiem o iui. Zobacze co powie. Chociaż wiem że on twierdzi że mamy szanse na naturalne poczęcie:zawstydzona/y:ehhhhh. Zobaczymy!

Dzień doberek:)
Maćku skoro jesteś 15 dpo to szanse są ogromne:tak: I brak @!!! Z całych sił zaciskam kciuki!;-) Dobrze że idziesz na betę, będziesz miała pewność. A kiedy będzie wynik?
Asieek a Ty kochana jak się czujesz?
Ja 21 mam wizytę i też chce pogadać z doktorkiem o iui. Zobacze co powie. Chociaż wiem że on twierdzi że mamy szanse na naturalne poczęcie:zawstydzona/y:ehhhhh. Zobaczymy!
suzi slonce czas strasznie mi sie wlecze...chiałabym dostac juz @ i zaczac wyciszenie a tu jeszcze prawie 2 tyg musze czekac wrrr.....psychicznie czuje sie dobrze, chociaz czasami dopadaja mnie mysli, ze moze sie nieudac i co wtedy..na ile prób starczy nam sił...niedawno byłam u mojej zwykłej ginki na cytologi i mówiła, ze zna pare, która 8 razy próbowała ivf i sie nie udało :-(

reklama
ja wczoraj zakupiłam w promocji ten test clearblue co svensonka polecała ;) 16 ziko wieć jak u mnie wyjdzie negatywny to zrobie dym w aptece ;p
A pewnie!!! :tak::-D

macku - wiesz... fertility friend radzi robic testy nawet 18 dpo ;/ wszystko zalezy od czulosci testu i od stezenia, wiec jesli stezenie slabe (zagniezdzenie bylo pozno) a test tez malej czulosci, to nic nie wyjdzie.
Dobrze, ze idziesz na bete!
Tez tak sobie powtarzam... Poza tym przed 5 szlam siusiu (strasznie sie staralam wytrzymac, ale nie dalam rady) a test robilam o 6.30. Uznalam, ze 15dpo powinien juz cos pokazac. A tam ani cienia!
Dzis po 15 bede miala wyniki :tak:

Super pecholki!!! Trzymam kciuki za jutro!!!

Jeszcze 2 godz!!!:szok::baffled:
Maćku ja pierwszą betke miałam 12,6 więc żaden test by tego nie wykazał, dlatego wolę się poświęcic i oddać troszkę kwri ale jest wtedy pewniak.
A ktorego dpo robilas?

Do góry