reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Dziewczyny przykro mi, ze nie wyszlo:/
Mam pytanko do wszystkich dziewczyn, czy Wy tez mierzycie codziennie temperature i sie na tym opieracie? Tylko raz przez tydzien mierzylam (nauki przedmazlenskie i musialam) i nie zauwazylam zadnej prawidlowosci w tym. Wystarczy ze mam bardziej stresujacy dzien w pracy, czy samochod musze skrobac przez pol godz i wystarczy ze temperature sie zmieni. Juz nie wspomne o jakies infekcji lub zapaleniu..

reklama
natus zeby moc opierac sie na tempce nalezy mierzyc ja cały cykl, min po kilku godzinach snu a wiec rano a nie w ciagu dnia..wtedy mozesz zauwazyc wszystkie fazy cyklu

Natus ja mierzyłam sobie w drugiej fazie cyklu ale ja tez nie mogłam nic dostrzec, dopiero jak zaszłam w ciążę to był wyrażny skok powyżej 37,7.

Macku tule kochana:-:)-:)-( kurcze nie wiem co napisac, sama wiem ze pocieszenie nic nie da choćby cie ktoś przytulał, głaskał, wiem jak to boli. Pozostaje mi tylko powtórzyć nasze mamine motto nie spoczniemy nim zajdziemy:)

natuś ja ci powiem ze swojego doświadczenia i z tego co mi mówiła pewna pani ginekolog. A mianowicie zeby cokolwiek zinterpretować, odczytac i porównac, to trzeba mierzyć temperaturę codziennie rano o tej samej porze, w fazie spoczynku no i przynajmniej 3 miesiące, bo bywaja kobiety które owulacje maja co jakiś cykl i własnie dlatego minimum 3 miesiące pozwala nam na jakakolwiek interpretacje.
Uff wysłowiłam sie:):-D
Miłego dnia kochane , kiedyś i nas czeka szczescie zobaczycie:tak::tak::tak:

Mierzylam wtedy caly tydzien, codziennie o 6.30, czyli od razu po przebudzneniu nawet glowy nie podnosilam z poduszki;p
sylkabecia - dzisiaj jade do doktorka, zobaczymy co tam zdzialaly tabletki (clo, bromergon), biore na wszelki wypadek pregnyl, bo moze juz bedzie trzeba uzyc i wtedy zobaczymy kiedy IUI i czy w ogole bedzie w tym cyklu. Tym razem mam jajeczkowanie z lewego jajnika a on jest troche mniejszy i boje sie ze nic z tego nie wyjdzie:/

Maćku tulam mocno!!!
Tośka zaciskam &&&&&&! Za wszystkie oczekujące trzymam &&&&& oby był piękne II kreseczki:tak:
Buziolki dla Was dziewczynki

reklama
a ja dostałam @-po zawodach..
Przykro mi...

u mnie 9 dpo iui brzuch boli jak na @ tzn tak cmi wiec pewnie tez dupa blada ;/
U Ciebie caly czas jest szansa, wiec sie nazapas nie martw :tak:
Dziewczyny przykro mi, ze nie wyszlo:/
Mam pytanko do wszystkich dziewczyn, czy Wy tez mierzycie codziennie temperature i sie na tym opieracie? Tylko raz przez tydzien mierzylam (nauki przedmazlenskie i musialam) i nie zauwazylam zadnej prawidlowosci w tym. Wystarczy ze mam bardziej stresujacy dzien w pracy, czy samochod musze skrobac przez pol godz i wystarczy ze temperature sie zmieni. Juz nie wspomne o jakies infekcji lub zapaleniu..
Oczywiscie, ze rozne czynniki maja wplyw na temperature. Ale jak mierzysz caly cykl to powinno byc widac dwie fazy, nawet jesli niektore tempki odstaja od normy :tak:

dzisiaj jade do doktorka, zobaczymy co tam zdzialaly tabletki (clo, bromergon), biore na wszelki wypadek pregnyl, bo moze juz bedzie trzeba uzyc i wtedy zobaczymy kiedy IUI i czy w ogole bedzie w tym cyklu. Tym razem mam jajeczkowanie z lewego jajnika a on jest troche mniejszy i boje sie ze nic z tego nie wyjdzie:/
Trzymam kciuki!!!

Do góry