reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Ysiu to w którym dc zaczynasz stymulkę? Jakie masz leki? Teraz to kochana poleci z górki i nim się dobrze obejrzysz - będziesz w ciąży :-) Dopiero między transferem a betką czas się okropnie dłuży.
lilonka
Smerfikowa mama
Evelee mój emek już od transferu wierzył, że będzie dwójeczka :-) i przeczucie mówi że będą synki ;-) Poza tym jest moim ciążowym ekspertem - pilnuje żebym dobrze jadła i piła. Tylko kiedy mnie mdli śmieje się że sama tego chciałam i mam nie marudzić ;-) Rozmawia z maluszkami i generalnie wiem że będzie świetnym tatusiem. Podwójnym ;-)
Dzień dobry dziewczyny!
Pozytywnego dnia wszystkim i może żeby Wam sie jakiś batonik czekoladowy przytrafil na dobry nastrój.
Ysia no to tam tam! Zaczynamy! I cieszyć sie trzeba, a nie stresowac. A jakbyś nie mogła zrobić in vitro ze względów zdrowotnych, finansowych czy etyczno-religijnych? A Ty możesz! Więc jest szansa na dzieciaczka! A są takie, które tej szansy nie maja niestety...więc zolnierzu Ysia zadanie wykonać!
Pelna, ty nam chyba nie umarła na przeziębienie? Chyba, ze sie zdecydowałas na nocne bungee...
Pozytywnego dnia wszystkim i może żeby Wam sie jakiś batonik czekoladowy przytrafil na dobry nastrój.
Ysia no to tam tam! Zaczynamy! I cieszyć sie trzeba, a nie stresowac. A jakbyś nie mogła zrobić in vitro ze względów zdrowotnych, finansowych czy etyczno-religijnych? A Ty możesz! Więc jest szansa na dzieciaczka! A są takie, które tej szansy nie maja niestety...więc zolnierzu Ysia zadanie wykonać!
Pelna, ty nam chyba nie umarła na przeziębienie? Chyba, ze sie zdecydowałas na nocne bungee...
pełna_nadziei83
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, jestem :-) dzięki że o mnie pamiętacie, czuję się odrobinę lepiej, ale temperatura cięgle mnie trzyma no i brzuch zaczyna boleć na @
Ysia - toc to szok, jutro zaczynasz stymulkę :-):-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lucy, Ewis - kciuki zaciśnięte, Polu za twój naturalsik również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ysia - toc to szok, jutro zaczynasz stymulkę :-):-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lucy, Ewis - kciuki zaciśnięte, Polu za twój naturalsik również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ysia007
hmm religia to mi w sumie zabrania, pieniazki uciulane, ale sa. No zdrowie to mi na szczescie pozwala.Dzień dobry dziewczyny!
Tak jest p. Dowódco!Rozkaz wykonac!do boju!
Pelna musisz zbic ta temkpe bo sie wykonczysz.
Pole bungee daruj sobie , za duzo zerwan miesni, polaman itd. To jzu lepiej skok ze spadochronem
reklama
pełna_nadziei83
Pole to ja proponuje skok, ale do łózka z mężem
Podziel się: