reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
czesc dziewczynki,

zaczęło sie, dzisiaj rano zawitała szanowna mam nadzieje, ze ostatnia @!
Jestem przerażona. nastawiałam sie na późniejsze przyjscie a tu tak znienacka...

Ysiu to w którym dc zaczynasz stymulkę? Jakie masz leki? Teraz to kochana poleci z górki i nim się dobrze obejrzysz - będziesz w ciąży :-) Dopiero między transferem a betką czas się okropnie dłuży.

Lilonko zaczynam od 2 dc. Narazie mam encorton gonal i kwas foliowy, no i dalej musze brac euthyrox. Jestem z leksza spanikowana, ale bedzie dobrze:-p

Evelee mój emek już od transferu wierzył, że będzie dwójeczka :-) i przeczucie mówi że będą synki ;-) Poza tym jest moim ciążowym ekspertem - pilnuje żebym dobrze jadła i piła. Tylko kiedy mnie mdli śmieje się że sama tego chciałam i mam nie marudzić ;-) Rozmawia z maluszkami i generalnie wiem że będzie świetnym tatusiem. Podwójnym ;-)

Dzień dobry dziewczyny!
Pozytywnego dnia wszystkim i może żeby Wam sie jakiś batonik czekoladowy przytrafil na dobry nastrój.
Ysia no to tam tam! Zaczynamy! I cieszyć sie trzeba, a nie stresowac. A jakbyś nie mogła zrobić in vitro ze względów zdrowotnych, finansowych czy etyczno-religijnych? A Ty możesz! Więc jest szansa na dzieciaczka! A są takie, które tej szansy nie maja niestety...więc zolnierzu Ysia zadanie wykonać!

Pelna, ty nam chyba nie umarła na przeziębienie? Chyba, ze sie zdecydowałas na nocne bungee...

Cześć dziewczyny, jestem :-) dzięki że o mnie pamiętacie, czuję się odrobinę lepiej, ale temperatura cięgle mnie trzyma no i brzuch zaczyna boleć na @ :wściekła/y:
Ysia - toc to szok, jutro zaczynasz stymulkę :szok: :-):-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lucy, Ewis - kciuki zaciśnięte, Polu za twój naturalsik również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dzień dobry dziewczyny!

Ysia no to tam tam! Zaczynamy! I cieszyć sie trzeba, a nie stresowac. A jakbyś nie mogła zrobić in vitro ze względów zdrowotnych, finansowych czy etyczno-religijnych? A Ty możesz! Więc jest szansa na dzieciaczka! A są takie, które tej szansy nie maja niestety...więc zolnierzu Ysia zadanie wykonać!
hmm religia to mi w sumie zabrania, pieniazki uciulane, ale sa. No zdrowie to mi na szczescie pozwala.
Tak jest p. Dowódco!Rozkaz wykonac!do boju!
Pelna musisz zbic ta temkpe bo sie wykonczysz.
Pole bungee daruj sobie , za duzo zerwan miesni, polaman itd. To jzu lepiej skok ze spadochronem:)

reklama
Do góry