reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
witajcie dziewczynom zaziębionym życzę dużo zdrówka :) zresztą mnie też chyba cos łapie...
jestem 6 dzień po IUI i żadnych oznak.... czy któraś z Was też tak miała nie wiem czy są jeszcze jakieś szanse???? A może na wszystko jeszcze za wsześnie??? Na innych forach czytałam że dziewczyny nawet 2-3 dni po miały już jakieś kłucia, bolące piersi?????

reklama
Cześć dziewczyny.

Lilonka super wiadomości, pewnie łezki się zakręciły:tak:
Eevlee Ty też w sobotę usłyszysz serduszka, nie może byc inaczej
Lucy na jakiekolwiek objawy jest stanowczo za wcześnie, a bolące piersci czy kłucie w jajnikach są czesto skutkiem ubocznym stymulacji hormonalnej i nie mają przełożenia na wyniki IUI. Istnieje szansa że zarodek mógł się już zagnieździć ale plamienie implantacyjne jest rzadkim objawem i malo kobiet go ma. Ja miałam ale widzisz nie pomogło:-(
Już za parę dni wszystko bedzie jasne, jedyne co możesz zrobić to się nie zamartwiaj i dbaj o siebie, nie dźwigaj, nie stawaj na palcach, lekki tryb życia, moze to nie pomoże ale na pewno nie zaszkodzi:tak:Trzymaj się ciepło i myśl pozytywnie.

Cześć dziewczyny!
Zazdroszczę możliwości oglądania na usg malutkich istotek. Jakoś to dla mnie niewyobrażalny cud, mieć w sobie tykajace małe serduszko a nawet dwa! To musi być przeżycie!

Dr Pełna to chyba jednak zna jakieś recepty na samouzdrowienie;-) Kuruj sie szybciutko, bo wielki dzień niedaleko i musisz być w jakotakiej dyspozycji.
A tak w ogóle to Karusiu gdzie Ciebie wcielo?

:-)Evelee - wiem dobrze co znaczy to czekanie ;-) ale potem czeka się tak samo niecierpliwie na każde usg. A jak Twój emek reaguje na myśl o podwójnym tatusiowaniu?

Lionko, mój emek przez pierwsze dni po otrzymaniu wiadomości, że mogą być dwa bable a nawet trzy, był w lekkim szoku. A teraz widze tworzy się między tymi bąblami i nim jakaś "maiczna " więż. Emek mówi, że one telepatycznie na niego wpływają. Ostatnio powiedział, że je kocha :-) To takie cudowne :-) We mnie równiez jest wiele pozytywnych emocji, ale najwięcej strachu czy wszystko będzie dobrze.

Pełna, lecz się i odpoczywaj. Mnie też coś chce złapać, ale się nie daję. Domowe sposoby poszły w ruch. Jesli jednak nie będzie zmiany, poproszę w sobotę lekarkę o L-4 ze względu na bąbelki.

Hej dziewczynki, ja tu wchodzę a tu taka cisza?? hmmmm co z Wami ? :-D
Czekam na nowinki, bo mi się baaardzo nudzi :-)
Która teraz testuje?
Dziewczęta ciężarne, ale macie super że już jesteście w ciąży :tak::tak:już się nie mogę doczekać kiedy ja będę ;-)
A lilionki i elvusie to już w ogóle bajer z tymi bliźniakami :rofl2::rofl2:
Pola - zarzuc jakimś tekścikiem co by chora koleżankę rozweselić, no tym razem moje zdolności do samouleczenia coś nie pomagają :crazy:

Chora koleżanko Pełna nie udawajcie wy umierajacej skoro internet obsługiwać dajcie radę:happy:

Ja to jestem w takim zabawnym nastroju, ze niech to drzwi ścisna...Se obliczylam na palcach obu rak, ze następna iui raczej tez bez szans, bo to bedzie Wszystkich Świętych...
Teraz więc obmyslam plan na siebie czyli
wariant a) jestem od poniedziałku w naturalnej ciąży i mam gdzieś, kiedy mi wizyty lekarskie wypadaja
wariant b) w tym roku juz w ciąży nie bede więc szykuje sie do skoku bungee
Zakreslic poprawny wariant grubym flamastrem i sie go trzymać:szok:

reklama
Do góry