reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Lopop - moze jednak zrob test z krwi? Macku - ja tez wczoraj bylam u doktora Wozniaka, mam juz diagnoze - hiperprolaktynemia, dostalam tabletki na zbicie prolaktyny no i clo i pregnyl na nastepny cykl do inseminacji:) Za jedno opakowanie pregnylu na Dabrowskiego placilam 27zl, czyli maja taniej o 10zl w stosunku do listopada, ale opakowanie tez troche inaczej wyglada, pewnie inne zrodlo.

sylkabecia - nie, poprzedni lekarz caly czas powtarzal ze wszystko jest ok, zbadal mi prolaktyne tylko raz, tutaj mialam na Polnej badana 3 razy, po podaniu tabletki metoklopramidem wzrost prolaktyny mialam 20krotny a powinno tylko 2-3razy wzrosnac. Wozniak mowil, ze 70% kobiet z problemami z zajsciem ma ten problem a badanie bez tej tabletki nie wykaze problemu.
Maćku - trzymam kciuki!!!

hejka

NATUS- powodzenia kobietko-niech sie uda !!!:)

LOPOP- kurka siwa noo!!!! moze faktycznie zrob bete jak tyle po IUI jesteś a @ nie ma ...tulę kochana,tulę..

LOPOP kurde blade czemu tak sie dzieje że Ci co chcą to nie mogą a Ci co nie chcą to zachodzą bez problemu - nie rozumiem tego, nie na mój rozumek :confused2:

LOPOP ściskam

Witam Was wszystkie:-)
Lopop trzymam za Ciebie mocno i za resztę dziewczyn też. Ja niestety muszę obniżyć statystyki bo moja pierwsza iui to oczywiście porażka. Nie wiem czy podejdę do kolejnej ale wam wszystkim życzę powodzenia z całego serducha.

reklama
Tinka84 - a jakie mialas juz badanie, moze jeszcze cos przegapiliscie co warto zaobserwowac, ja juz tez myslalam ze mialam wszytsko badane i lekarz mowil ze wszytsko jest ok, tylko starac sie a jednak jest jeszcze wiele do zrobienia (mialam zle sprawdzane hormony) nie mialam testu penetracyjnego no i histeroskopii. Nie poddawaj sie, po jednej inseminacji mozna dopiero zaobserwowac co poszlo nie tak i to poprawic:)

Do góry