reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nanusia jeszcze nie było widać serduszka ale lekarz mnie zapewnił że to normalne na tym etapie i na następnej wizycie już będzie widoczne. A jak Twoje samopoczucie??

Samopoczucie juz ok, tylko musialam zmienic miejsce "dostarczania" luteiny z podjezykowo na dopochwowo, bo mi sie już wymiotowa chcialo na sama mysl,ze musze je ssac. BO straszny smak w ustac mi po nich zostawal i nic mi nie smakowalo, wiec malo jadlam. Od wczoraj wieczor gin pozwolil mi ta podjezykowa zastosowac jako dopochwowo i juz jest znacznie lepiej.

A Ty jak sie czujesz? Masz mdlosci?

ja od początku na dopochwowej jadę po 4 rano i 4 wieczorem.
Nudności mam nieraz pół dnia, czasem chwilę, głowa trochę mnie boli i wiecznie zmęczona jestem ale wszystko da sie przezyć nie jest żle.

sylkabecia, lopop ciesze sie bardzo ze u Was wszystko w porzadku, oby tak dalej:) ja jestem po kolejnej wizycie u doktora, endo 12mm, pecherzyk 22mm, tylko ze powinien wczoraj juz peknac, bo endo jest dojrzala:/ od dzisiaj biore duphaston ale raczej w ramach eksperymentu, bo pewnie pecherzyk nie peknie i powstanie zespol LUF, jesli sie tak stanie to w nastepnym miesiacu bedzie mocno traktowac mnie hormonami

tak Maćku jedną polnej a dteraz w gabinecie tylko dlatego że miał piątek wolny i nie było go w pracy. W szpitalu on robił zabieg. jak coś to pytaj!! pozdrawiam

reklama
sylkabecia - u niego po zabiegu lezalas, czy siedzialas na tym fotelu? bo jak bylam w city medzie, to na tym fotelu cale nasienie ze mnie wyplynelo i jak wstalam to juz nie lecialo:/ ile czasu zajelo przygotowanie nasienia i czy mowil jak je przygotowuje?

Do góry