reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
sylkabecia napisz coś więcej ? jak długo czeka się od dodzwonienia się do przychodni na wizytę?
mój M powiedział że jest zdecydowany jeździć ze mną do Poznania chociaż ode mnie to około 220 km a ja mam stresa i to dużego

sylkabecia, jak sie czujesz?

Ja Nie czuje sie najlepiej, ale czekam z testowaniem do niedzieli. Od 3 dni lapia mnie bole w podbrzuszu i w lewym jajniku, pojawiaja sie i znikaja. Juz sama nie wiem co o tym myslec.

Lopop ja jechałam prywatnie do gabinetu i on wypisuje przekaz do szpitala i mówi w jaki dzień się stawić najlepiej o 7 rano z dowodem osobistym i ubezpieczeniem i cała procedura przyjęcia na oddział, jeżeli są to badania hormonów to się nie przebierałam w koszulkę ale na prześwietlenie macicy juz tak i to jest cały dzień w szpitalu a badania do 12 miej więcej się kończą i tak samo z iui, koło 11-12 koniec. I tylko płaci się za wizytę w gabinecie i nic więcej. Leki to oczywiście inna sprawa. Jeśli jeszcze coś byś chciała wiedzieć to pisz.

Nanusia ja się czuję dobrze, czasem jakieś takie dziwne uczucie w podbrzuszu, piersi są obrzmiałe i trochę bolą, śpiąca jestem i obojętnie o której godzinie mogłabym spać ale nad ranem juz się budzę, i chyba też bardziej ból odczuwam jak byłam na becie to cały czas czułam wkutą igłę, czekam do poniedziałku zobaczymy jaka będzie beta. Trzymam za Ciebie &&&&&&

czesc dziewczyny !!!
Jestem z forum staraczek na 2011r, staramy się zmęzeom od ponad półtora roku, niestety bez efektów, oboje jestesmy zdrowi. Obecnie biorę Castagnus, to moja ostatnia furtka, poczekam do marca i .......... i ktoś mi podsunął nadzieję w postaci IUI tylko ja za cholere nie wiem o co chodzi ? Weszłam na stronę provity u nas w miescie i jest tam napisane, że koszt 1000 zł, czy któraś z Was może mi coś więcej powiedziec na ten temat ?
z góry dziękuję ;-)

witajcie kochan:)

MAĆKU,LOPOP,NANUSIA- za Was nadal &&&&&&&&&&&& zaciskam i powodzenia w dzialaniach..

No a ja dziewuszki chciałam sie pochwalic ze byłam z moim K na badaniach hormonów ( w normie) i badaniu nasienia i okazało sie ze po 3 miesiącach bez alkoholu, ograniczeniu palenia i brania mnóstwa witamin nasionko mojego K poprawiło sie niesamowicie. 3 miechy temu liczebność wynosiła 3 miliony na co lekarz powiedział masakra, natomiast wczoraj miał 30 milionów !!!! sukces lekarz był z niego dumny no i oczywiscie ja tez. Dogadaliśmy sie ze w marcu robimy podejscie do IUI :)))
IZA- slonko-super!!!!!!!!ale mąż musi byc dumny i szczesliwy :))jednak zdecydowalas sie na IUI -super-zaciskam mocno :)))&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Iza gratuluje wyników i życzę powodzenia przy iui!!!!!
u mojego m też po witaminkach wyniki sie poprawiły, jestem po iui we wtorek beta 12,6 a teraz czekam na poniedziałek na kolejną bete. pozdrawiam
SYLKABECIA- cudnie!!!gratki i czekamy niecierpliwie do poniedzialku :))))objawy piękne:)

PALEMKA- witaj kochana-tu na pewno Ci kobietki podpowiedzą co i jak :))

ja w Poznaniu dowiadywalam sie to IUI 750 zl + wizyta+leki to tez tak kolo 1000 wyjdzie .

reklama
Do góry