reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No a ja dziewuszki chciałam sie pochwalic ze byłam z moim K na badaniach hormonów ( w normie) i badaniu nasienia i okazało sie ze po 3 miesiącach bez alkoholu, ograniczeniu palenia i brania mnóstwa witamin nasionko mojego K poprawiło sie niesamowicie. 3 miechy temu liczebność wynosiła 3 miliony na co lekarz powiedział masakra, natomiast wczoraj miał 30 milionów !!!! sukces lekarz był z niego dumny no i oczywiscie ja tez. Dogadaliśmy sie ze w marcu robimy podejscie do IUI :)))

Iza gratuluje wyników i życzę powodzenia przy iui!!!!!
u mojego m też po witaminkach wyniki sie poprawiły, jestem po iui we wtorek beta 12,6 a teraz czekam na poniedziałek na kolejną bete. pozdrawiam

Maćku po pierwszej wizycie u doktorka było to koniec lutego dostałam przekaz do szpitala na badanie hormonów, pomazy wymazy z pochwy i usg. Po wynikach leki na wyrównanie hormonów, w marcu przekaz do szpitala na prześwietlenie macicy całodzienny pobyt w szpitalu, badanie pod narkozą. Wyniki były ok więc w maju przekaz do szpitala na iui razem z mężem. za żadne badanie nic nie płaciliśmy za przygotowanie nasienia też nie, pozdrawiam.

No a ja dziewuszki chciałam sie pochwalic ze byłam z moim K na badaniach hormonów ( w normie) i badaniu nasienia i okazało sie ze po 3 miesiącach bez alkoholu, ograniczeniu palenia i brania mnóstwa witamin nasionko mojego K poprawiło sie niesamowicie. 3 miechy temu liczebność wynosiła 3 miliony na co lekarz powiedział masakra, natomiast wczoraj miał 30 milionów !!!! sukces lekarz był z niego dumny no i oczywiscie ja tez. Dogadaliśmy sie ze w marcu robimy podejscie do IUI :)))
Super wieści!!
Z takimi plemnikami na pewno teraz wszystko się uda!!

Mam nadzieje kochane:tak: teraz to jak byczek rozpłodowy he he:-D jeszcze tylko moje badanka , bo lekarz chce mnie stymulowac wiec w lutym szaleństwo a w marcu IUI Nawet sie nie obrażę jak beda bliźniaki he he podwójne szczescie:tak:

Pieknie! Nic tylko dziecko robic:-D
Maćku po pierwszej wizycie u doktorka było to koniec lutego dostałam przekaz do szpitala na badanie hormonów, pomazy wymazy z pochwy i usg. Po wynikach leki na wyrównanie hormonów, w marcu przekaz do szpitala na prześwietlenie macicy całodzienny pobyt w szpitalu, badanie pod narkozą. Wyniki były ok więc w maju przekaz do szpitala na iui razem z mężem. za żadne badanie nic nie płaciliśmy za przygotowanie nasienia też nie, pozdrawiam.
Dziekuje za wyczerpujaca wypowiedz:tak:
Jak gin do ktorego ide w srode ze mna tak nie postapi to udam sie do Twojego:tak:

reklama
Do góry