Powodzenia i trzymamy kciuki no i oczywiście.. witamy na naszym fajowskie forumCześć dziewczyny, jestem tu nowa od
samego czytania czuję duży napływ dobrej energii. W poniedziałek mamy wizytę na wykonanie wynikow przed rozpoczęciem stymulacji a potem pierwsza inseminacja. Nie staramy się długo, lecz mąż miał zapalenie przez co/ dzięki czemu odkryliśmy że ma zaniżoną ilość plemników oraz zmniejszoną ruchliwość. Trzymam za Was kciuki
reklama
Lepiej pójść sprawdzic, bo może zrobić się torbiel, a może to zwyczajnie ciazaAle ja miałam 29.09. inseminację, a największy ból 4,5,6 października Dlatego to mnie trochę zastanawia...
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Też tak miałamDziewczyny pytanie mam - będąc na wyjezdzie slużbowym bardzo bolał mnie jajnik, w którym był pęcherzyk. Czy wy też miałyście takie doświadczenia po pierwszej inseminacji? Ból był momentami bardzo silny, trudno było chodzić, czułam też, że całe podbrzusze mi napuchło jak przed miesiączką.
Ze strachu napisałam sms do mojej lekarki, zaleciła tylko paracetamol i że niestety mogło się zdarzyć tak, że pęcherzyk nie pękł, dodała, że jeśli będzie źle to po powrocie na wizytę.
Podpowiedzcie czy któraś tak miała bo nie wiem czy iść na jakąś kontrolę czy czekać, dopiero wczoraj wróciłam i chyba ból się trochę jakby zmniejsza.
mylenne
I co się okazało? Że pęcherzyk normalnie pękł czy była jakaś torbiel?Też tak miałam
Be_More_Happy
Ja miałam dwie inseminację, za pierwszym razem się udała ale niestety poroniłam w 6 tygodniu. Druga inseminacja również się udała i zakończyła się szczęśliwie . Urodziłam synka. I w obu przypadkach bolał mnie jajnik z którego była owulacja i podbrzusze mocniej niż w cyklach kiedy się nie starałam . Więc pewnie to normalny objaw ale jak coś Cię niepokoi czy ból jest nie do zniesienia to lepiej skontaktować się z lekarzem bo wiadomo u każdej kobiety inaczej będzie . Jednak bardzo mocno trzymam za udaną IUII co się okazało? Że pęcherzyk normalnie pękł czy była jakaś torbiel?
Ja zmienialam klinike po pierwszej iui to wzielam te badania ktore mialam, ale musialam dorobić jakieś badania przed kolejna iui bo w pierwszej nie wymagali tylu badan co w drugiej.Witajcie mam pytanie.
Czy po zmianie kliniki ( przed pierwsza wizyta robilyscie jakies badania?)
Czy najlepiej zabrac co mam ze soba i poczekac na pierwsza rozmowę?
eij
Ja przed pierwszą wizytą dostałam z kliniki listę badań które miałam wykonać przed pierwszą wizytą. Do tego napewno aktualna cytologia, USG piersi, a przed iui czystość pochwyWitajcie mam pytanie.
Czy po zmianie kliniki ( przed pierwsza wizyta robilyscie jakies badania?)
Czy najlepiej zabrac co mam ze soba i poczekac na pierwsza rozmowę?
reklama
Podziel się: