Trzymam kciukiCzesc u mnie pierwszy dzień cyklu od jutra przyjmuje aromek i wizytę mam w 11dn cyklu,badania w trakcie, także zobaczymy czy październik będzie szczęśliwy
reklama
A dzięki, dobrze tzn już lepiej bo mialam zespol popunkcyjny i prawie tydzień musiałam leżeć płasko bo inaczej szyja tak bolala ze się nie dało stac, ale od wczoraj już o wiele lepiej, nawet dzisiaj ciasto dyniowe robie@Fok123 a jak się czujesz? Jak maleństwo?
A dzidzius tez ok, wprawdzie w nocy dużo krzyczy, ale dnie całe przesypia wiec mam tylko nadzieję że niedługo się przestawi na dzień i noc. Ale z brzuchem tez tak mialam ze w dzień malo się ruszala A w nocy to imprezy w brzuchu robila ze się spać nie dało
Artemida90
Fanka BB :)
miałaś cesarkę czy SN?A dzięki, dobrze tzn już lepiej bo mialam zespol popunkcyjny i prawie tydzień musiałam leżeć płasko bo inaczej szyja tak bolala ze się nie dało stac, ale od wczoraj już o wiele lepiej, nawet dzisiaj ciasto dyniowe robie
A dzidzius tez ok, wprawdzie w nocy dużo krzyczy, ale dnie całe przesypia wiec mam tylko nadzieję że niedługo się przestawi na dzień i noc. Ale z brzuchem tez tak mialam ze w dzień malo się ruszala A w nocy to imprezy w brzuchu robila ze się spać nie dało
Artemida90
Fanka BB :)
I jak tam już po wizycie? Dawaj znać - czekamyDziewczyny czekam na wizytę jeszcze chwilka ale mam już wyniki badań beta w 20dpt 2552 a progesteron 38 więc chyba jest dobrze
Doszlam do rozwarcia 8-9 cm i się zatrzymało wiec mnie wzięli na CC. Potem im podobno mdlalam po znieczuleniu w kregoslup wiec skończyło się na znieczuleniu ogólnymmiałaś cesarkę czy SN?
Biedna ale najważniejsze że już dobrze się czujesz i że z maluszkiem też wszystko ok dużo zdrówka dla wasA dzięki, dobrze tzn już lepiej bo mialam zespol popunkcyjny i prawie tydzień musiałam leżeć płasko bo inaczej szyja tak bolala ze się nie dało stac, ale od wczoraj już o wiele lepiej, nawet dzisiaj ciasto dyniowe robie
reklama
Pięknie A nie kazali Ci już robić bety?Ogólnie beta szału nie robi ale tragedii też nie ma progesteron ładny, pęcherzyk odpowiedniej wielkości za tydzień wizyta już u mojego ginekologa który ma prowadzić ciążę.
Podziel się: