Artemida90
Fanka BB :)
My dostaliśmy taka od znajomych z Polski jak się synek urodziłPodobają mi się bardzo takie metryczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My dostaliśmy taka od znajomych z Polski jak się synek urodziłPodobają mi się bardzo takie metryczki
CudnaMy dostaliśmy taka od znajomych z Polski jak się synek urodził
Mi nic nie kazał brać po zabiegu.Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym progesteronem? Bo mi lekarz każe brać luteine przez 10 dni od inseminacji. Gdzieś indziej rzuciło mi się w oczy, że lekarze zalecają brać cały czas aż do przyjścia okresu bądź potwierdzenia ciąży.
A jak było u was?
Moja jak się ujawniła z płcią to najpierw pokazała faka a potem wypiela kroczeSuper że wszystko dobrze Dzidzia już przekroczyła kg bardzo ładnie a co do zdjęć ja też mam tylko albo bokiem buźkę pokazał na przedostatniej wizycie 20 maja Najważniejsze że wszystko dobrze i będziesz mogła być aktywna
Mój na każdym usg ma przyklejone klejnoty do brzucha i pięknie widoczneMoja jak się ujawniła z płcią to najpierw pokazała faka a potem wypiela krocze
Nasz tez chwalił się przyrodzeniemMój na każdym usg ma przyklejone klejnoty do brzucha i pięknie widoczne
Hehe ja też akurat mam zdjęcie siusiaka i moja Pani Doktor podpisała na zdjęciu USG -synMoja jak się ujawniła z płcią to najpierw pokazała faka a potem wypiela krocze
Ja brałam 10 dni , po 10 dniach robiłam badanie beta hcg, w przypadku ciazy mialam kontynuować branie proga a jeśli ciąży brak to nie brać progesteron i czekac na okresDziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym progesteronem? Bo mi lekarz każe brać luteine przez 10 dni od inseminacji. Gdzieś indziej rzuciło mi się w oczy, że lekarze zalecają brać cały czas aż do przyjścia okresu bądź potwierdzenia ciąży.
A jak było u was?
Jak się czujesz?? dociera do Ciebie, że to zaraz?Hehe ja też akurat mam zdjęcie siusiaka i moja Pani Doktor podpisała na zdjęciu USG -syn
No właśnie nie muszę jeszcze mojego poduczyć w sprawach domowych jak mnie nie będzie a myślę, że jeszcze mam tyyyle czasu najważniejsze , że torba spakowana choć i tak przeglądałam co gdzie mam a już nie pamiętam jutro idę na KTG . A dziękuję czuje się dobrze ale już meeega ciężko choć podłogi akurat pomyłam heheJak się czujesz?? dociera do Ciebie, że to zaraz?