reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mnie też bardziej zależy na dzieciach, ale mam przed sobą trochę oficjalnych sytuacji wśród osób, które o moich staraniach nie wiedzą i jedyne, co zobaczą, to że się zaniedbałam ;-) W ogóle jedyna rzecz, którą od czasu do czasu robię, to obcięcie włosów u fryzjera, nie farbuję ich w salonie, bo szkoda mi czasu;-), podobnie inne kwestie: paznokcie czy kosmetyczka nie należą do mojego regularnego planningu... Ale moja klinika akurat ma dość ścisłe wymagania co do wyeliminowania wielu rzeczy (kosmetyki, jedzenie), ale akurat inseminacji nie robię w tej klinice ;-)
Ja myślę, że jeżeli masz wątpliwości to odpuść, po co masz się później zastanawiać czy dobrze zrobiłaś 😉 Tyle ile nas tutaj, tyle będzie opinii… Ja uważam, że bez pewnych rzeczy można żyć, więc cokolwiek ma mi spędzać sen z powiek to wole tego nie robić i już.

reklama
Mamuśki mam pytanie, czy Wasze dzieci po szczepieniu na rotawirusy też były bardzo marudne? Moje płaczą, wręcz wyją 😒 napinają się całe, podejrzewam że boli je brzuch. Podaję Espumisan. Czy u Was też były takie jazdy? Jak tak to jak długo trwały
O kurcze też się boje tych reakcji po szczepieniach 😔 Życzę żeby szybko Dzieciaczki doszły do siebie . A jeśli mogę spytać jakie szczepienia wybrałaś te na NFZ czy 5w1 bądź 6w1 ? Dla mnie te szczepienia to narazie czarna magia i nie wiem czy lepiej te płatne czy refundowane...

O kurcze też się boje tych reakcji po szczepieniach 😔 Życzę żeby szybko Dzieciaczki doszły do siebie . A jeśli mogę spytać jakie szczepienia wybrałaś te na NFZ czy 5w1 bądź 6w1 ? Dla mnie te szczepienia to narazie czarna magia i nie wiem czy lepiej te płatne czy refundowane...
6 w 1, ponieważ jest problem z dostępnością tej 5 w 1 🥴

6 w 1, ponieważ jest problem z dostępnością tej 5 w 1 🥴
Dziewczyny, te szczepionki to już po powrocie do domu? Czy w szpitalu?

Ja wzięłam te płatne bo nie chciałam żeby dzieci były tak dużo razy kłute. Finalnie wychodzi o połowę mniej wkłuć. Przy pierwszym szczepieniu zamiast 4 ukuć miały 2

reklama
Do góry