Ja myślę, że jeżeli masz wątpliwości to odpuść, po co masz się później zastanawiać czy dobrze zrobiłaś Tyle ile nas tutaj, tyle będzie opinii… Ja uważam, że bez pewnych rzeczy można żyć, więc cokolwiek ma mi spędzać sen z powiek to wole tego nie robić i już.Mnie też bardziej zależy na dzieciach, ale mam przed sobą trochę oficjalnych sytuacji wśród osób, które o moich staraniach nie wiedzą i jedyne, co zobaczą, to że się zaniedbałam ;-) W ogóle jedyna rzecz, którą od czasu do czasu robię, to obcięcie włosów u fryzjera, nie farbuję ich w salonie, bo szkoda mi czasu;-), podobnie inne kwestie: paznokcie czy kosmetyczka nie należą do mojego regularnego planningu... Ale moja klinika akurat ma dość ścisłe wymagania co do wyeliminowania wielu rzeczy (kosmetyki, jedzenie), ale akurat inseminacji nie robię w tej klinice ;-)
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
O kurcze też się boje tych reakcji po szczepieniach Życzę żeby szybko Dzieciaczki doszły do siebie . A jeśli mogę spytać jakie szczepienia wybrałaś te na NFZ czy 5w1 bądź 6w1 ? Dla mnie te szczepienia to narazie czarna magia i nie wiem czy lepiej te płatne czy refundowane...Mamuśki mam pytanie, czy Wasze dzieci po szczepieniu na rotawirusy też były bardzo marudne? Moje płaczą, wręcz wyją napinają się całe, podejrzewam że boli je brzuch. Podaję Espumisan. Czy u Was też były takie jazdy? Jak tak to jak długo trwały
eij
6 w 1, ponieważ jest problem z dostępnością tej 5 w 1O kurcze też się boje tych reakcji po szczepieniach Życzę żeby szybko Dzieciaczki doszły do siebie . A jeśli mogę spytać jakie szczepienia wybrałaś te na NFZ czy 5w1 bądź 6w1 ? Dla mnie te szczepienia to narazie czarna magia i nie wiem czy lepiej te płatne czy refundowane...
Hankaa
O kurcze też się boje tych reakcji po szczepieniach Życzę żeby szybko Dzieciaczki doszły do siebie . A jeśli mogę spytać jakie szczepienia wybrałaś te na NFZ czy 5w1 bądź 6w1 ? Dla mnie te szczepienia to narazie czarna magia i nie wiem czy lepiej te płatne czy refundowane...
Dziewczyny, te szczepionki to już po powrocie do domu? Czy w szpitalu?6 w 1, ponieważ jest problem z dostępnością tej 5 w 1
eij
Ja wzięłam te płatne bo nie chciałam żeby dzieci były tak dużo razy kłute. Finalnie wychodzi o połowę mniej wkłuć. Przy pierwszym szczepieniu zamiast 4 ukuć miały 2O kurcze też się boje tych reakcji po szczepieniach Życzę żeby szybko Dzieciaczki doszły do siebie . A jeśli mogę spytać jakie szczepienia wybrałaś te na NFZ czy 5w1 bądź 6w1 ? Dla mnie te szczepienia to narazie czarna magia i nie wiem czy lepiej te płatne czy refundowane...
eij
W szpitalu szczepią w pierwszej dobie życia, później przed wyjściem ze szpitala a Ty idziesz z dzieckiem do przychodni na szczepienie około 6 tygodnia życiaDziewczyny, te szczepionki to już po powrocie do domu? Czy w szpitalu?
Hankaa
Jakie są w szpitalu podawane szczepionki?W szpitalu szczepią w pierwszej dobie życia, później przed wyjściem ze szpitala a Ty idziesz z dzieckiem do przychodni na szczepienie około 6 tygodnia życia
Be_More_Happy
Aha rozumiem podejrzewam że pewnie u mnie w przychodni też tak będzie ....a te 5w1 są "lepsze" od tych 6w1 ? Skoro napisałaś że u Ciebie tej 5w1 nie ma ? Szczepionka na rotawirusy to jest dodatkowa czy po prostu jest w tej 6w1 ?6 w 1, ponieważ jest problem z dostępnością tej 5 w 1
eij
Gruźlica i wzw typu BJakie są w szpitalu podawane szczepionki?
reklama
Be_More_Happy
Z tego co wyczytałam to w szpitalu szczepią przeciw gruźlicy i zapaleniu wątroby typu B . Następne szczepienia są po pierwszym miesiącu życia dzieckaDziewczyny, te szczepionki to już po powrocie do domu? Czy w szpitalu?
Podziel się: