Oo super, juz duży chłopczykJa też już po wszystko dobrze, prawie 2kg chłopaczyny
reklama
Ooo no to kawał chłopaka bedzie a wiesz czy cesarka czy sn? Pojawil się już stresie? Szybko pewnie zleci do terminuU mnie trwa aktualnie 34 tydzień . Jutro mam wizytę więc się dowiem ile ten mój klopsik waży . W 31 tygodniu ważył już 2kg Ginekolog wtedy mówiła że do 4 kg dobije ale jutro się dowiem ile przybrał
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Nooo będzie co nosićuuuuuu Mamuśka, będziesz miała Bodyguarda
Be_More_Happy
Narazie szykuje się na poród naturalny moja ginekolog też jest za naturalnym ale wiadomo pewnie jak przekroczy jakąś wagę to będzie zalecenie CC. Ostatnio byłam właśnie u mojej położnej, która będzie do nas po porodzie przychodziła to też wspomniała że jak pewnie będzie powyżej 4 kg to powinno być CC chce mi również miednicę zmierzyć żeby zobaczyć. Tak stres już powoli jest czy zdążę wszystko przygotować na ostatni guzik już ciuszki mam uprane ,kocyki zostały takie drobiazgi , no i o poród też pojawił się stres jak to będzie żeby z Małym było wszystko dobrze wydaje mi się że ta końcówka jest trochę mniej stresująca jak w pierwszym trymestrze ale jest . A czas leci baaardzo szybko teraz ale ponoć 9 miesiąc się bardzo dłuży, zobaczymy A co u Ciebie Kochana jak się czujesz ?Ooo no to kawał chłopaka bedzie a wiesz czy cesarka czy sn? Pojawil się już stresie? Szybko pewnie zleci do terminu
Hankaa
Wszystko będzie dobrze, bardzo mocno trzymam kciuki..to chyba jakaś ciążowa magia, ja 26tc i niestety 14kg in plus
Nie martw się, zgubisz niebawem..
Afi super! Szyjki tez zazdroszczę.. ja jutro ide na kontrolę po 3tyg i modlę się, żeby się nie skróciła..
Hankaa
Kawał chłopa super trzymam kciuki za wizytęU mnie trwa aktualnie 34 tydzień . Jutro mam wizytę więc się dowiem ile ten mój klopsik waży . W 31 tygodniu ważył już 2kg Ginekolog wtedy mówiła że do 4 kg dobije ale jutro się dowiem ile przybrał
mam ogromną nadzieję, jutro idę na 9.30 wiec będę wdzięczna za trzymanie kciuków!Wszystko będzie dobrze, bardzo mocno trzymam kciuki
Trzymammam ogromną nadzieję, jutro idę na 9.30 wiec będę wdzięczna za trzymanie kciuków!
reklama
Podziel się: