Ojejku dobrze ze byłaś w szpitalu, oby jak najszybciej Cie pusciloOby wszystko było ok a czuje się strasznie wczoraj w szpitalu byłam zrobili mi usg mam powiększone jajniki i wodę w brzuchu. Poza tym brzuch jak balon i mdłości cały czas dzisiaj dzwoniłam do kliniki mam brać aromek jutro wizyta kontrolna z badaniami krwi. Dobrze że transferu teraz nie będzie poczekam sobie ale chociaż odpocznę miesiąc od tych wszystkich rewelacji
reklama
Nooo już by moglo puścić bo to tragedia jakaś ale za to 17 komórek mam więc więcej stymulacji nie przewidujęOjejku dobrze ze byłaś w szpitalu, oby jak najszybciej Cie puscilo
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Ja już po wizycie jestem 6+6, choc miałam pozna owulacje, bo w 18dc. Dziś zarodek 5mm z serduszkiem
Be_More_Happy
Gratulacje Rosnijcie pięknie, dużo zdrowiaJa już po wizycie jestem 6+6, choc miałam pozna owulacje, bo w 18dc. Dziś zarodek 5mm z serduszkiem
Be_More_Happy
Oo duży chłopak Super , że u Was wszystko okJa też już po wszystko dobrze, prawie 2kg chłopaczyny
Karola z nadzieją
DziękujemyGratulacje Rosnijcie pięknie, dużo zdrowia
Hankaa
U Ciebie kochana jaka waga maluszka? Który już masz tydzień?Oo duży chłopak Super , że u Was wszystko ok
bardzo się cieszę, że wyszlo u Ciebie słonko! Życzę teraz bezproblemowej i nudniastej ciazy, bez dziwnych dolegliwości i w figurze sexi mamiJa już po wizycie jestem 6+6, choc miałam pozna owulacje, bo w 18dc. Dziś zarodek 5mm z serduszkiem
reklama
ojaaaa... to już niezły kawał Ciacha! Mega się cieszę, że wszystko dobrze! A jak się czujesz?Ja też już po wszystko dobrze, prawie 2kg chłopaczyny
Podziel się: