O ty dobra jesteś ja nawet niewiem czy bym wstala ,a jakbym wstala to pewnie pod łóżkiem bym leżałaJa z kolei po wybudzeniu byłam glodna i pytałam tylko kiedy mogę już zjesc moje kanapeczki które mam z sobą i czy ogólnie to już mogę sobie isc
reklama
Ja do tej pory jeść nie mogę brak apetytu i zmęczenieO ty dobra jesteś ja nawet niewiem czy bym wstala ,a jakbym wstala to pewnie pod łóżkiem bym leżała
gratulacje, super wynik! Oby się ładnie zapladnialy teraz..Dziewczyny już po pobrali 31 pęcherzyków ile komórek z tego wyszli dowiem się dopiero na koniec hodowli. Mam czekać na telefon im dłużej nie dzwoniom tym lepiej. A czuje się chyba ok obudzili mnie to trochę bolał brzuch dostałam cos przeciwbolowego i jest ok ale za to wymiotowałam cała drogę do domu. Na sali leżałam jakąś godzinkę i mnie wypuścili
ja w depozycie miałam zarodki, bo u mnie zapladniali wszystkie komórki.Hej może się orientujecie w temacie na medipoint w depozycie wpisali mi 11 komórek jajowych czyli to znaczy że mam 11 dobrych komórek ogólnie czy że 11 zamrozili na potem?
u mnie zapłodniła wszystkie bo robiliśmy genetycznie badania zarodkow, tylko dlatego.6 ponoć jestem za młoda na więcej i żadnych innych wskazań do zapłodnienia większej liczby nie mam
odpoczywaj, teraz weekend to czas na regenerację.Ja do tej pory jeść nie mogę brak apetytu i zmęczenie
Taki mam zamiar a co ma być to będzieodpoczywaj, teraz weekend to czas na regenerację.
będzie dobrze, na tyle komoreczek na pewno będą mieli z czego wybierać. Tylko dużo pij i Jedz bialka to ważne.Taki mam zamiar a co ma być to będzie
Zmęczenie jest okropne ,ale na brak apetytu chyba bym nie narzekała nie no żartuje to okropne uczucie, ale jak cie puści to nadrobisz toJa do tej pory jeść nie mogę brak apetytu i zmęczenie
reklama
Kropka3333
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki! Wrócisz " do żywych "Ja do tej pory jeść nie mogę brak apetytu i zmęczenie
Podziel się: