reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja polecam najprostsze kosmetyki i z dobrym składem Hipp (do kąpieli, balsam) położna w szpitalu chciała mi wmówić od razu emolienty, bo bąbelki się tak jakby łuszczą na początku, ale się nie dałam 💪😉 smarowałam małą nie po każdej kąpieli balsamem lub kremem z Hipp i wszystko ładnie samo zeszło. Do dzisiaj zero problemów skórnych, a do pupki bapanthen baby, czasami u nas sudocrem jest zbawieniem-na szczęście bardzoooo rzadko, ale tylo on nas ratuje przy odparzeniu. W ogóle to wiadomo nie ma to jak polecajki od mam, ale polecam też stronkę Srokao, ona robi zestawienia i poleca co jest z dobrym składem, a jeżeli chodzi o leki, termometry itd. to Pan Tabletka jest spoko 🙂
No właśnie wczoraj byłam w Rossmanie i zakupiłam płyn, szampon ,krem z HiPP . Tu dziewczyny polecały również do pupy Babydreem niebieski krem kupiłam ale zamiast niebieskiego to zielony źle doczytałam bo z tego co czytałam to niebieski jest ochronny a zielony już na odparzenia także dokupie jeszcze ten niebieski i również bepanthen ☺️ no właśnie wczoraj byłam na tej stronie Srokao i fajnie tam mają wszystkie składy kosmetyków opisane ☺️

Ja polecam najprostsze kosmetyki i z dobrym składem Hipp (do kąpieli, balsam) położna w szpitalu chciała mi wmówić od razu emolienty, bo bąbelki się tak jakby łuszczą na początku, ale się nie dałam 💪😉 smarowałam małą nie po każdej kąpieli balsamem lub kremem z Hipp i wszystko ładnie samo zeszło. Do dzisiaj zero problemów skórnych, a do pupki bapanthen baby, czasami u nas sudocrem jest zbawieniem-na szczęście bardzoooo rzadko, ale tylo on nas ratuje przy odparzeniu. W ogóle to wiadomo nie ma to jak polecajki od mam, ale polecam też stronkę Srokao, ona robi zestawienia i poleca co jest z dobrym składem, a jeżeli chodzi o leki, termometry itd. to Pan Tabletka jest spoko 🙂
Mi koleżanka po przetestowaniu masy termometrów poleciła firmę Microlife

reklama
Do góry