Hankaa
Fanka BB :)
Też miałaś tak kosmiczne ilości?Ja miałam praktycznie całą ciąże leukocyty w moczu, zero dolegliwości, dostawałam skierowanie na posiew i leki od gin. Pij żurawinę, albo sok z wodą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też miałaś tak kosmiczne ilości?Ja miałam praktycznie całą ciąże leukocyty w moczu, zero dolegliwości, dostawałam skierowanie na posiew i leki od gin. Pij żurawinę, albo sok z wodą
NieBrałaś może lek monural?
Nie pamiętam ile dokładnie, ale w 1 ciąży cały czas miałam leukocyty podniesione. Lekarz to skomentował jako normalna leukocytoza ciężarnych.Niecałe dwa tygodnie temu robiłam i nic nie było.. gdyby nie wizyta to bym nie wiedziała..
Ja od razu stres bo maluszek miał ostatnio problem z miedniczkami, czekam na wizytę kontrolną a tu jeszcze infekcja na dobitkę..
Tak. I tam Ci na miejscu rozrabiają
No nie dziwie bo to kolejna rzecz gdzie sie martwisz, ale pewnie dostaniesz jakies leki i szybko minie jak napisala hername w ciazy czesto sie zdarza ze w moczu cos wychodziJa od razu stres bo maluszek miał ostatnio problem z miedniczkami, czekam na wizytę kontrolną a tu jeszcze infekcja na dobitkę..
A te badania krzywej to sa obowiazkowe w ciqzy? mi nigdy tego nie badali zawsze mialam tylko sprawdzana glukoze, ale tez nigdy nie mialam problemow z tym wiec sie nie znamHehe tak glukoza to nic smacznego i w dodatku w ciąży
A te badania krzywej to sa obowiazkowe w ciqzy? mi nigdy tego nie badali zawsze mialam tylko sprawdzana glukoze, ale tez nigdy nie mialam problemow z tym wiec sie nie znam
Dostałam lek monural i urosept 3 x 2 tabletki. Myślę czy przyjąć go dzisiaj czy powtórzyć badanie rano i wtedy bo może źle oddałam próbkę moczu, sama nie wiem. Monural podobni jest mocnym jednodawkowym antybiotykiem