reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja od razu stres bo maluszek miał ostatnio problem z miedniczkami, czekam na wizytę kontrolną a tu jeszcze infekcja na dobitkę..
No nie dziwie bo to kolejna rzecz gdzie sie martwisz, ale pewnie dostaniesz jakies leki i szybko minie:) jak napisala hername w ciazy czesto sie zdarza ze w moczu cos wychodzi

Dostałam lek monural i urosept 3 x 2 tabletki. Myślę czy przyjąć go dzisiaj czy powtórzyć badanie rano i wtedy bo może źle oddałam próbkę moczu, sama nie wiem. Monural podobni jest mocnym jednodawkowym antybiotykiem

reklama
Myślę, że lepiej działać od razu. Raczej by stan zapalny się nie pojawił z niczego, nawet jeśli byś oddala nie z rannego to i tak wykazało? Czy w jakim sensie myślisz?
Dostałam lek monural i urosept 3 x 2 tabletki. Myślę czy przyjąć go dzisiaj czy powtórzyć badanie rano i wtedy bo może źle oddałam próbkę moczu, sama nie wiem. Monural podobni jest mocnym jednodawkowym antybiotykiem

Do góry