reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dlatego masz plamienia, bo tak się oczyszcza, ja mam w Ty samym miejscu.
Czytakam, że 9 na 10 lekarzy każe lezec, ale ogolem nie ma jakiś konkretnych badań, że to coś daje. Mama Ginekolog zaleca tryb Leniwej Królowej, bo twierdzi, że zaleganie tez nie jest dobre.
Moja Gino kategorycznie lezec, twierdzi, że przy krwiaku podkosmowkowym, jaki mam jest ryzyko przy pionizacji, że krwiak oczyszczając się pociągnie za sobą dziecko i poronie.

Ja jutro wizyta, już odliczam! Ciekawe co będzie...
O ile dobrze pamiętam u Ciebie jest 8-9tc? Może dlatego że dzidzia jeszcze mniejsza. A krwiak jaki duży? Przepraszam że nie pamiętam...

reklama
Dokładnie tak, teraz jestem w 10tc. Byłam 2 tyg temu na wizycie to krwiak większy od Dzidzi, wiec może faktycznie tu kwestia.. mam nadzieję, że teraz będzie na odwrót!
O ile dobrze pamiętam u Ciebie jest 8-9tc? Może dlatego że dzidzia jeszcze mniejsza. A krwiak jaki duży? Przepraszam że nie pamiętam...

Mam taką nadzieję, ostatnimi czasy sporo się dzieje, niekoniecznie dobrego i chciałabym w końcu moc się cieszyć i chwwlic ta ciaza.[emoji3059]
Kochana wiem co to znaczy.. ja od początku mam jakieś anomalia.. jedno poronienie za mną.. 5 lat starań, iui, ivf i w końcu się udało, również mam nadzieję że dotrwamy do mety. Dobrze że możemy się tutaj nawzajem wspierać, bo ktoś kto tego nie przeżył nie doświadczył.. nie zrozumie do końca jak to jest..

Dokładnie tak jak mówisz, mało kto zrozumie lepiej niż my same..
Dziękuję za otuche, też wierze, ze jutro zaświeci słonko.. [emoji3][emoji3059]
Kochana wiem co to znaczy.. ja od początku mam jakieś anomalia.. jedno poronienie za mną.. 5 lat starań, iui, ivf i w końcu się udało, również mam nadzieję że dotrwamy do mety. Dobrze że możemy się tutaj nawzajem wspierać, bo ktoś kto tego nie przeżył nie doświadczył.. nie zrozumie do końca jak to jest..

reklama
Do góry