reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było, jestem po 3 iui i niestety tym razem też się nie udało 😔 a miało być tak pięknie pęcherzyki super endo super iui w odpowiednim momencie bo akurat pękały pęcherzyki, nasienie też ok i lipa beta mniej niż 1,2 😔 kolejny raz już nie próbujemy nadszedł czas na in vitro co mnie trochę przeraża szczególnie ta cała stymulacja i punkcja 😑 ale działać trzeba nie mam zamiaru się poddawać 👍 gratuluję tym którym się udało i trzymam kciuki za całą resztę ✊✊✊🍀🍀
Nic się nie bój, stymulacja i punkcja nie są wcale takie straszne 😉 liczy się cel. Zobaczysz, zanim się obrócisz a będziesz juz po transferze 😉 trzymam kciuki 😀

reklama
Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było, jestem po 3 iui i niestety tym razem też się nie udało 😔 a miało być tak pięknie pęcherzyki super endo super iui w odpowiednim momencie bo akurat pękały pęcherzyki, nasienie też ok i lipa beta mniej niż 1,2 😔 kolejny raz już nie próbujemy nadszedł czas na in vitro co mnie trochę przeraża szczególnie ta cała stymulacja i punkcja 😑 ale działać trzeba nie mam zamiaru się poddawać 👍 gratuluję tym którym się udało i trzymam kciuki za całą resztę ✊✊✊🍀🍀
Heeej.
Mnie też przerażała stymulacja i wszystko co się dzieje wokół in vitro. Ale po 3 IUI się zdecydowałam. I nie taki diabeł straszny jak go malują ;) pierwsza wyzyte w klinice miałam koniec lipca, a transfer 19.10. Więc wydaje mi się, że szybko poszło. Bo całkiem zmieniałam lekarza i musialam powtarzać większość badań. Dasz radę 💪

Dziękuję wam 😘może rzeczywiście nie będzie tak strasznie i już niedługo będę miała swoje maleństwo 🙏 jeszcze w listopadzie mam mieć konsultacje po 3 nieudanej iui i zaczynamy powoli bo najpierw gin mówiła coś o jakiś badaniach potem są święta więc od nowego roku powinno się coś ruszyć. Teraz mam czas żeby zebrać siły na to wszystko i oczyścić trochę głowę🥰 trzeba wierzyć że będzie dobrze 🙂🍀

Każda z nas tak miała, ale nie taki diabeł straszny, jak go malują. Będziemy wspierać:)
Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było, jestem po 3 iui i niestety tym razem też się nie udało [emoji17] a miało być tak pięknie pęcherzyki super endo super iui w odpowiednim momencie bo akurat pękały pęcherzyki, nasienie też ok i lipa beta mniej niż 1,2 [emoji17] kolejny raz już nie próbujemy nadszedł czas na in vitro co mnie trochę przeraża szczególnie ta cała stymulacja i punkcja [emoji58] ale działać trzeba nie mam zamiaru się poddawać [emoji106] gratuluję tym którym się udało i trzymam kciuki za całą resztę [emoji110][emoji110][emoji110][emoji256][emoji256]

reklama
Do góry