reklama
Czekamy na wieści w takim razie! Pamietaj, że jesteś dzielna babka! [emoji847]
Jutro [emoji43][emoji94]
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Trzymam kciukiJutro
Ja probuje być.. [emoji23][emoji23]
Dziewczyny czy Wy jesteście po in vitro?
Fajnie byłoby zostać, tak chociaz do 18 naszych pociech[emoji39]
Tzn nie wszystkie ale część tak [emoji846] ciężko nam się z tym forum rozstać bo tutaj zaczynałyśmy swoją przygodę [emoji2]
W tej samej klinice, z tego co pamietam dzwonili nastepnego dnia z informacja ile sie zaplodnilo a potem chyba 4 dnia z info ze yransfer będzie 5 dnia.Rozumiem, niech ten czas szybko zleci A jesteś w innej klinice niż poprzednio? Po jakim czasie u Ciebie dzwoni embriolog?
Nooo, powiem Ci, ze ja po tym transferze poszłam na 3 dni L4 plus dwa dni weekendu i wariowalam…dopiero teraz poniedziałek wtorek dzięki pracy oderwałam myśli od IVF, wiec jak nie masz mocno fizycznej pracy to tez bym teraz tak zrobiła
A za 1 razem jak wszystkie jajeczka co nie byly puste byly niedojrzale to po ok 2h od powrotu do domu dostalam smsa ze lipa...
Cudownie, bardzo się cieszę, że i dla Ciebie słonko zaświeciło [emoji3059]
Ja byłam wczoraj na wizycie. 23dpt widziałam bijące serduszko [emoji3590] Niesamowite uczucie...
Dla takich chwil warto walczyć [emoji123]
Ja jestem po 3 inseminacjach i jednym in vitro [emoji3]
Ja po 2 iui poszlam juz w in vitro, na ten moment u mnie akurat 2 nieudane procedury in vitro, i jestem w trakcie trzeciej..Powiedzcie jakie macie doświadczenia z in vitro, u mnie inseminacja to klapa. I ostro myślimy o in vitro
Zastanowcie sie na spokojnie, a jesli chodzi o moje zdanie to bym szla w in vitro, ja akurat po 2 nieudanej inseminacji juz zdecydowalam sie na inv, i dobrze bo kolejne z moimi slabymi jajeczkami pewnie tez by byly nieudane
reklama
Super!!!Ja byłam wczoraj na wizycie. 23dpt widziałam bijące serduszko Niesamowite uczucie...
Dla takich chwil warto walczyć
Ja jestem po 3 inseminacjach i jednym in vitro
Podziel się: