reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Heeej
No właśnie nic się nie dzieje 🤷‍♀️ ale też nie wkręcam sobie, że powinno coś się dziać i nie doszukuje objawów. Raczej na spokojnie czekam co będzie. Mi lekarz kazał zrobić betę dopiero 29.10, więc Ty będziesz wcześniej wiedziała na czym stoisz. Trzymam kciuki by nam się udało 🤗
A u Ciebie jak samopoczucie?

reklama
Heeej
No właśnie nic się nie dzieje 🤷‍♀️ ale też nie wkręcam sobie, że powinno coś się dziać i nie doszukuje objawów. Raczej na spokojnie czekam co będzie. Mi lekarz kazał zrobić betę dopiero 29.10.
Mam tak samo jak Ty :p czekam na jakikolwiek znak, ale cisza kompletna 🙈 masz na cyklu naturalnym czy sztucznym?
Ja dziś zrobiłam progesteron na prośbę lekarza, po tygodniu mam betę, ale nawet jak wychodzi ujemna to lekarz zaleca powtórzenie w 10dpt :) wiec ta 27.10. dobrze jakby wyszła ale nie jest wiążąca :)

Heeej
No właśnie nic się nie dzieje 🤷‍♀️ ale też nie wkręcam sobie, że powinno coś się dziać i nie doszukuje objawów. Raczej na spokojnie czekam co będzie. Mi lekarz kazał zrobić betę dopiero 29.10, więc Ty będziesz wcześniej wiedziała na czym stoisz. Trzymam kciuki by nam się udało 🤗
No i może ta cisza to dobry znak u nas. Tego się trzymamy 😘😘✊🏻

Mam tak samo jak Ty :p czekam na jakikolwiek znak, ale cisza kompletna 🙈 masz na cyklu naturalnym czy sztucznym?
Ja dziś zrobiłam progesteron na prośbę lekarza, po tygodniu mam betę, ale nawet jak wychodzi ujemna to lekarz zaleca powtórzenie w 10dpt :) wiec ta 27.10. dobrze jakby wyszła ale nie jest wiążąca :)
Ja miałam transfer w tym samym cyklu co punkcja. Więc jak na te wszystkie zastrzyki to i tak się dziwię, że nic mnie nie boli i normalnie funkcjonuje 😜 pierwszy raz podchodziłam do całej procedury i myślałam, że będzie gorzej.

reklama
Do góry