reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Heeej
No właśnie nic się nie dzieje 🤷‍♀️ ale też nie wkręcam sobie, że powinno coś się dziać i nie doszukuje objawów. Raczej na spokojnie czekam co będzie. Mi lekarz kazał zrobić betę dopiero 29.10, więc Ty będziesz wcześniej wiedziała na czym stoisz. Trzymam kciuki by nam się udało 🤗
A u Ciebie jak samopoczucie?

reklama
Heeej
No właśnie nic się nie dzieje 🤷‍♀️ ale też nie wkręcam sobie, że powinno coś się dziać i nie doszukuje objawów. Raczej na spokojnie czekam co będzie. Mi lekarz kazał zrobić betę dopiero 29.10.
Mam tak samo jak Ty :p czekam na jakikolwiek znak, ale cisza kompletna 🙈 masz na cyklu naturalnym czy sztucznym?
Ja dziś zrobiłam progesteron na prośbę lekarza, po tygodniu mam betę, ale nawet jak wychodzi ujemna to lekarz zaleca powtórzenie w 10dpt :) wiec ta 27.10. dobrze jakby wyszła ale nie jest wiążąca :)

Heeej
No właśnie nic się nie dzieje 🤷‍♀️ ale też nie wkręcam sobie, że powinno coś się dziać i nie doszukuje objawów. Raczej na spokojnie czekam co będzie. Mi lekarz kazał zrobić betę dopiero 29.10, więc Ty będziesz wcześniej wiedziała na czym stoisz. Trzymam kciuki by nam się udało 🤗
No i może ta cisza to dobry znak u nas. Tego się trzymamy 😘😘✊🏻

Mam tak samo jak Ty :p czekam na jakikolwiek znak, ale cisza kompletna 🙈 masz na cyklu naturalnym czy sztucznym?
Ja dziś zrobiłam progesteron na prośbę lekarza, po tygodniu mam betę, ale nawet jak wychodzi ujemna to lekarz zaleca powtórzenie w 10dpt :) wiec ta 27.10. dobrze jakby wyszła ale nie jest wiążąca :)
Ja miałam transfer w tym samym cyklu co punkcja. Więc jak na te wszystkie zastrzyki to i tak się dziwię, że nic mnie nie boli i normalnie funkcjonuje 😜 pierwszy raz podchodziłam do całej procedury i myślałam, że będzie gorzej.

reklama
Do góry