Super a macie juz termin transferu?Hejka Gwiazdy! Z dobrymi wieściami i ja, dziś dostaliśmy wyniki badań zarodków, obydwa prawidłowe.. [emoji2][emoji2][emoji2]
Z niespodziewanych wieści, wyniki miały odnotowane chromosomy plci, myslalam, że chociaż to będzie niespodzianką, ale staram się myśleć, że najważniejsze ze zdrowe i żeby z nami zostały.
Prawo nie pozwala decydowac o plci, tylko się zastanawiam, kto i na jakiej podstawie decyduje, który podadzą?
reklama
Jeszcze nie, mialam hiperke, wiec wyciszam wszystko na anty.. wyniki zarodków są, teraz 30.10 mamy wizytę i ustalamy plan działania na transfer. Aż nie wierzę [emoji1]
Super a macie juz termin transferu?
eij
Fanka BB :)
Pierwszy transfer?Jeszcze nie, mialam hiperke, wiec wyciszam wszystko na anty.. wyniki zarodków są, teraz 30.10 mamy wizytę i ustalamy plan działania na transfer. Aż nie wierzę [emoji1]
Tak, pierwsze podejście [emoji51]
Pierwszy transfer?
A jak u Ciebie Babelki? Cos juz wiadomo nowego ?
Pierwszy transfer?
eij
Odliczam dni do przyszłego czwartku, jajko chyba zniosę mam nadzieję że poznam w końcu płeć a póki co brzucho rośnie, a gdzie tu dalejA jak u Ciebie Babelki? Cos juz wiadomo nowego ?
Karola z nadzieją
Pięknie, gratulacje w invicta embriolog sugeruje, który zarodek jest według niego lepszy, ale możesz nie wyrazić zgody i wybrać sama inny. Przynajmniej ja tak miałamHejka Gwiazdy! Z dobrymi wieściami i ja, dziś dostaliśmy wyniki badań zarodków, obydwa prawidłowe.. [emoji2][emoji2][emoji2]
Z niespodziewanych wieści, wyniki miały odnotowane chromosomy plci, myslalam, że chociaż to będzie niespodzianką, ale staram się myśleć, że najważniejsze ze zdrowe i żeby z nami zostały.
Prawo nie pozwala decydowac o plci, tylko się zastanawiam, kto i na jakiej podstawie decyduje, który podadzą?
eij
Ja wybierałam kropki z naszym lekarzem prowadzącymPięknie, gratulacje w invicta embriolog sugeruje, który zarodek jest według niego lepszy, ale możesz nie wyrazić zgody i wybrać sama inny. Przynajmniej ja tak miałam
reklama
Karola z nadzieją
No No właśnie nas tez pytał czy mamy jakieś upodobaniaJa wybierałam kropki z naszym lekarzem prowadzącym
Podziel się: