No widzisz, pięknie to teraz pięknie rośnij maluszku, a Tobie mamuśka nudnych 9 miesięcyDziewczyny ja chyba śnie. Wszystko jest dobrze zarodek 0,67mm czyli jest o dzień straszy wychodzi na 6 tydzień i 4 dzień a dziś jest 6tydzien i 3 dzień Serduszko dosłownie chwileczkę słyszałam bo wiadomo na ten moment długo nie można słuchać. Jestem w szoku tak się bałam Wasze kciuki pomogły.
reklama
To ważne, że narzeczony mógł być z Tobą, u nas niestety nie można było i wszystkie wizyty przeżywałam w gabinecie sama ale od porodu się już nie wywinąłSuper Ja też nie mogę się doczekać a pewnie w ogóle Ty ciekawe kto tam u Ciebie mieszka Małe szkrabki Ja normalnie dziś w gabinecie jak zaczarowana najpierw Doktor mówi że jest pojedynczy pęcherzyk ciążowy myślę oby znowu nie było pusto a za chwilę usłyszałam mój mały Cud Fajnie też , że mój narzeczony był ze mną i wszystko widział
Chciałabyś a tak serio to tego Ci życzę, żeby było tylko lepiejDziękuję że pytasz[emoji16] coraz lepiej[emoji6] mała za tydzień kończy 3 miesiące więc myślę że teraz już będzie tylko lepiej[emoji3590]
Ale jestem też ciekawa kto tam w brzuszku u Ciebie mieszka najważniejsze zdrówko wiadomoTo idziemy razem na wizytę ja już się nie mogę doczekać, obym płeć poznała
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Dziękuję bardzoNo widzisz, pięknie to teraz pięknie rośnij maluszku, a Tobie mamuśka nudnych 9 miesięcy
Be_More_Happy
Hehe ja też mówię dziś do mojego,że do porodu też idziesz ze mną W ostatniej chwili się zdecydował żeby wejść bo miał czekać pod gabinetem ale chciał wejść to się zapytałam Doktora i pozwoliłTo ważne, że narzeczony mógł być z Tobą, u nas niestety nie można było i wszystkie wizyty przeżywałam w gabinecie sama ale od porodu się już nie wywinął
kolor nadzieji
Ale jak to? Nie będzie? Myślałam że te pierwsze 3 miesiące są najgorsze a później już tylko lepiej.[emoji85]
Chciałabyś [emoji6][emoji1] a tak serio to tego Ci życzę, żeby było tylko lepiej [emoji8]
Skoki, skoki, skoki …. Jedno się skończy coś innego się zacznie jak to mówią „jak nie urok to sra…ka ale będzie dobrze mamuśka w końcu musi heheAle jak to? Nie będzie? Myślałam że te pierwsze 3 miesiące są najgorsze a później już tylko lepiej.[emoji85]
Ale jedno jest pewne, po tylu latach walki nawet te gorsze dni cieszą, bo sąAle jak to? Nie będzie? Myślałam że te pierwsze 3 miesiące są najgorsze a później już tylko lepiej.[emoji85]
reklama
Witam wszystkich
Właśnie wracam z transferu. Nie wiedziałam, że utrzymanie pełnego pęcherza jest takie trudne! Masakraaa. Katorga dla mnie. Mam nadzieję, że kropek ze mną zostanie. Ostatecznie udało się zapłodnić 3 z 6 komórek i podana dziś była jedna. Oznaczenie miała 4BA. Teraz czekanie do 29.10 na betę.
Dziękuję WAM bardzo, że jesteście. Z moich znajomych i rodziny nikt nie wie o procedurze.
Ps: Karola z nadzieją- czy Ty czasem nie pisałaś, że też niedługo transfer?
Pozdrawiam
Właśnie wracam z transferu. Nie wiedziałam, że utrzymanie pełnego pęcherza jest takie trudne! Masakraaa. Katorga dla mnie. Mam nadzieję, że kropek ze mną zostanie. Ostatecznie udało się zapłodnić 3 z 6 komórek i podana dziś była jedna. Oznaczenie miała 4BA. Teraz czekanie do 29.10 na betę.
Dziękuję WAM bardzo, że jesteście. Z moich znajomych i rodziny nikt nie wie o procedurze.
Ps: Karola z nadzieją- czy Ty czasem nie pisałaś, że też niedługo transfer?
Pozdrawiam
Podziel się: