Ja wlasnie czekam na urlop bo w koncu bedzie bez zadnych zastrzykow, badan i bez myslenia czy sie uda czy sie nie uda transfer/punkcja tylko odpoczynekWażne żeby sobie radzić dlatego mi strasznie ulżyło jak punkcję miałam dzień przed wyjazdem Hehe
reklama
To nie tak źle, w sensie podobnie jak przy iui, tylko ze mialam jeden monitoringJa miałam pierwsza wizytę na początku cyklu. Stymulacja 12 dni, w tym czasie dwie wizyty monitoringowe i trzecia wizyta to punkcja
A czy Ty wiedziałaś od początku że to będzie odroczony transfer czy wyszło w trakcie?
O to mnie zastrzeliłaś jestem z południa Polski a wybieram się nad morzeTylko pamiętaj ze zastrzyki do stosowania podczas stymulacji musza być w lodowce ja jechałam na urlop podczas swojej i przewiezienie ich było nie lada wyczynem
eij
Fanka BB :)
Tak. Od początku lekarz mówił że będzie odroczony ze względu na duże ryzyko hiperstymulacji.To nie tak źle, w sensie podobnie jak przy iui, tylko ze mialam jeden monitoring
A czy Ty wiedziałaś od początku że to będzie odroczony transfer czy wyszło w trakcie?
Pomysł z lodówką świetny pewnie wykorzystam. Chyba że jeszcze wszystko przesunie się w czasie to nie będę miała problemu po prostu lubię mieć wszystko zaplanowane...My specjalnie lodowke turystyczna kupilismy jak jechalismy nad morze a jeszcze wiekszy problem mialam w znalezieniu otwartej diagnostyki, bo oczywisicie tak mi okres wypadl ze byla to niedziela wiec po 6 rano wyjechaliśmy do gdanska bo tam bylo otwarte w jakims szpitalu a po pobraniu krwi zastrzyki w brzuch na parkingu pod szpitalem a zastrzyki przewozilismy w kubku termicznym z kostkami lodu w srodku
Ja z Krakowa jechałam nad morze i dlatego ta lodowke kupilismy i podlaczona pod zapalniczke w samochodzie spokojnie dala rade, tam naprawdę zimno bylo w srodkuO to mnie zastrzeliłaś jestem z południa Polski a wybieram się nad morze
Czesc Kochane .
Niestety dzis witam sie z 1dc ten cykl sie trochę wydłużył bo w 31dc przyszla wredna @
Ostatnie moje @ bylý dość skąpe 3 dni to max.
Dziejsza zaczela się pełną parą. Jedyny dzień wolny i leże i się zwijam .
Powiedzcie mi co tu brac bo przez 2msc nie bralam nic zeby dac odetchnąc organizmowi.
Caly czas brałam Pregna start plus koenzym q10 z wit A i K no ale przez rok sie nie udało .
W tym cyklu to nawet owu nie bylo
Mam skonczone 35lat moja mama w wieku 39 juz nie miała@ . Boje sie i plakac mi sie chce ze te krótkie @ i teraz bez owu są początkiem wczesnej menopauzy.
Niestety dzis witam sie z 1dc ten cykl sie trochę wydłużył bo w 31dc przyszla wredna @
Powiedzcie mi co tu brac bo przez 2msc nie bralam nic zeby dac odetchnąc organizmowi.
Caly czas brałam Pregna start plus koenzym q10 z wit A i K no ale przez rok sie nie udało .
Mam skonczone 35lat moja mama w wieku 39 juz nie miała@ . Boje sie i plakac mi sie chce ze te krótkie @ i teraz bez owu są początkiem wczesnej menopauzy.
Hej :-) moze nie jest tak źle. Jakie masz Amh ? To wyznacznik. Na owulacje pomaga mi Ovarin czasem zmieniam na Miositogyn. Zdrowa dieta i unormowanie hormonów.Czesc Kochane .
Amh miałam badane dość dawno w 2018r. I bylo 7.38Hej :-) moze nie jest tak źle. Jakie masz Amh ? To wyznacznik. Na owulacje pomaga mi Ovarin czasem zmieniam na Miositogyn. Zdrowa dieta i unormowanie hormonów.
reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Ja właśnie jechałam z Gdańska do Zakopanego musiałam kupić lodówkę turystyczna i czujnik tempO to mnie zastrzeliłaś jestem z południa Polski a wybieram się nad morze
Podziel się: