reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja miałam pierwsza wizytę na początku cyklu. Stymulacja 12 dni, w tym czasie dwie wizyty monitoringowe i trzecia wizyta to punkcja
To nie tak źle, w sensie podobnie jak przy iui, tylko ze mialam jeden monitoring 😀
A czy Ty wiedziałaś od początku że to będzie odroczony transfer czy wyszło w trakcie?

To nie tak źle, w sensie podobnie jak przy iui, tylko ze mialam jeden monitoring 😀
A czy Ty wiedziałaś od początku że to będzie odroczony transfer czy wyszło w trakcie?
Tak. Od początku lekarz mówił że będzie odroczony ze względu na duże ryzyko hiperstymulacji.

My specjalnie lodowke turystyczna kupilismy jak jechalismy nad morze 😂😂 a jeszcze wiekszy problem mialam w znalezieniu otwartej diagnostyki, bo oczywisicie tak mi okres wypadl ze byla to niedziela 😂 wiec po 6 rano wyjechaliśmy do gdanska bo tam bylo otwarte w jakims szpitalu a po pobraniu krwi zastrzyki w brzuch na parkingu pod szpitalem a zastrzyki przewozilismy w kubku termicznym z kostkami lodu w srodku 😂
Pomysł z lodówką świetny 😀 pewnie wykorzystam. Chyba że jeszcze wszystko przesunie się w czasie to nie będę miała problemu 😀 po prostu lubię mieć wszystko zaplanowane...

Czesc Kochane .
Niestety dzis witam sie z 1dc ten cykl sie trochę wydłużył bo w 31dc przyszla wredna @
Ostatnie moje @ bylý dość skąpe 3 dni to max.
Dziejsza zaczela się pełną parą. Jedyny dzień wolny i leże i się zwijam .
Powiedzcie mi co tu brac bo przez 2msc nie bralam nic zeby dac odetchnąc organizmowi.
Caly czas brałam Pregna start plus koenzym q10 z wit A i K no ale przez rok sie nie udało .
W tym cyklu to nawet owu nie bylo :(
Mam skonczone 35lat moja mama w wieku 39 juz nie miała@ . Boje sie i plakac mi sie chce ze te krótkie @ i teraz bez owu są początkiem wczesnej menopauzy.

Czesc Kochane .
Niestety dzis witam sie z 1dc ten cykl sie trochę wydłużył bo w 31dc przyszla wredna @
Ostatnie moje @ bylý dość skąpe 3 dni to max.
Dziejsza zaczela się pełną parą. Jedyny dzień wolny i leże i się zwijam .
Powiedzcie mi co tu brac bo przez 2msc nie bralam nic zeby dac odetchnąc organizmowi.
Caly czas brałam Pregna start plus koenzym q10 z wit A i K no ale przez rok sie nie udało .
W tym cyklu to nawet owu nie bylo :(
Mam skonczone 35lat moja mama w wieku 39 juz nie miała@ . Boje sie i plakac mi sie chce ze te krótkie @ i teraz bez owu są początkiem wczesnej menopauzy.
Hej :-) moze nie jest tak źle. Jakie masz Amh ? To wyznacznik. Na owulacje pomaga mi Ovarin czasem zmieniam na Miositogyn. Zdrowa dieta i unormowanie hormonów.

reklama
Do góry