Pęcherzyków żadnych nie było ponoć więc nie wiem skąd ta torbielO kurcze, to pęcherzyk nie pękł i zrobiła się torbiel?
reklama
DziękujęBardzo mi przykro zawsze coś pod górkę Życzę z całego serca żeby torbiel się wchłonęła i w przyszłym miesiącu będziecie mogli podejść do inseminacji , miesiąc szybko minie . trzymam kciuki
Pięknie prawie mnie dogonilas [emoji1787]ja miałam 25
Dziewczyny 22 jajca [emoji3] ciekawe ile będzie dobrych.
No wiadomo nie raz zwariować można bo tyle ograniczeń a życie ucieka ale w końcu robimy to dla naszych przyszłych dzieci
I to mnie właśnie trzyma na duchu. Ile bym nie musiała jeszcze znieść, mam nadzieję, że finał tej walki skończy się na którymś etapie sukcesem i ten sukces mam nadzieję kiedyś mi podziekuje.
eij
Fanka BB :)
Podziękuję a później trzaśnie drzwiami gówniarz i wyjdzie z domuI to mnie właśnie trzyma na duchu. Ile bym nie musiała jeszcze znieść, mam nadzieję, że finał tej walki skończy się na którymś etapie sukcesem i ten sukces mam nadzieję kiedyś mi podziekuje.
Be_More_Happy
Tak dokładnie tak będziePodziękuję a później trzaśnie drzwiami gówniarz i wyjdzie z domu
Hellol, a jak ogolem atmosferka w klinice? Bede miala w tym samym miejscu i wole się nastawić? Straszna tą punkcja?
Jeszcze nie wiadomo ile będzie dobrych żeby zapłodnić no i ile finalnie się ładnie podzieli. Także do czwartku czekam na info od embriologia. Narazie umiarkowany optymizm [emoji6]
eij
Wszytko ok. Punkcja dosłanie trwa chwilę, moment zasypiasz, za chwilę się budzisz więc nic się nie stresuj na sali jest personel, bo chwilę się pytają czy wszystko ok. Leżysz dwie godziny i do domku.Hellol, a jak ogolem atmosferka w klinice? Bede miala w tym samym miejscu i wole się nastawić? Straszna tą punkcja?
reklama
Uff.. kamien z serca
A już masz jakieś info odnośnie swoich maleństw?
A już masz jakieś info odnośnie swoich maleństw?
Wszytko ok. Punkcja dosłanie trwa chwilę, moment zasypiasz, za chwilę się budzisz więc nic się nie stresuj[emoji6] na sali jest personel, bo chwilę się pytają czy wszystko ok. Leżysz dwie godziny i do domku.
Podziel się: