reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Trzymam kciukidziękuję napewno dam znać
Zależy od szkoły, jedni każą odstawiać a inni twierdzą, że pomaga utrzymać. Badz tu mądry
Ja biorę już ok 2 miesięcy, początkowo źle znosiłam teraz nawet nie wiem że biorę, gdyby nie to, że nie mogę pic alko [emoji14]
Ja biorę już ok 2 miesięcy, początkowo źle znosiłam teraz nawet nie wiem że biorę, gdyby nie to, że nie mogę pic alko [emoji14]
Aha rozumiem . No właśnie we wtorek będę robić obie krzywe w tym samym dniu i w tym samym labo zobaczymy jakie kwiatki mi tam wyjdą. Też jeżeli okaże się że coś nie tak to już też wolałabym żeby przyjmować tą metforminę byłabym spokojniejsza . No ale w ciąży i tak zazwyczaj ginekolodzy każą odstawić od któregoś tygodnia. No zobaczymy narazie nie ma co gdybać [emoji3526]
Współczuję..
Załamka całkowita [emoji30] zrobiła mi się torbiel na jajniku teraz miesiąc antykoncepcji więc kolejny miesiąc muszę czekać na inseminacje [emoji24]
Czekamy na info i trzymamy kciuki!
tak, za godzinę [emoji2] dziękuję
Mi gin przepisywalaA czy endokrynolog na problemy z cukrem przepisuje metforminę czy inne takie typu leki czytałam , że właśnie zazwyczaj na uregulowanie przepisują żeby też wspomóc organizm przy IO. ?
reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Moooocno zaciśnięteDziewczyny ja pod gabinetem trzymajcie kciuki
Podziel się: