reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Gna- no pewnie,że warto i najbardziej wkurza mnie to jak ludzie z litości na mnie patrzą i współczują jak ja sobie poradzę- a ja wiem,że sobie doskonale poradzę:-) przecież w końcu moje marzenia się spełniają i to podwójnie:-D:-D:-D a Pisiory chcą za to do więzienia sadzać:-)

Lilonka- o której masz wizytę?!?!?!
Ja ostatnio weszłam 5minut przed czasem:szok: aż sama byłam w szoku!!!!!Ale też siedziałm 40minut

reklama

zadam teraz idiotyczne pytanie, ale czy będzie do tego potrzebny mój mąż, czy mogę iść sama?

u mnie to tak do końca nie była cb. tak ją nazywam. byłam wtedy na nartach i nie miałam jak zrobić nawet badań z krwi. już wtedy trochę plamiłam ale brałam duphaston. po powrocie zrobiłam bete i wylądowałam w szpitalu. nie byli pewni, czy widzą ten pęcherzyk czy nie, ze mnie już wcześniej popłynęły nieciekawe rzeczy. beta zaczęła spadać, czułam się wręcz chora - poty nocne, krew z nosa mi poszła, jakbym walczyła z infekcją. wypisali mnie z rozpoznanym całkowitym samoistnym poronieniem wczesnej ciąży. w życiu nie miałam takiego bólu i krwawienia.trwało w sumie około dwóch tygodni, ale na szczęście oczyściłam się sama. pierwszego dnia to był wręcz krwotok. nie życzę nikomu takich wrażeń. a mówią, że wczesne poronienie to taka "większa miesiączka" :szok:

Magdusia 31

Przeczytałam tam, że badanie AMH ważne jest szczególnie o kobiet, których matka wcześnie zaczęła miesiączkować, a także wcześnie zaczął się u niej okres menopauzy.

Moja mam zaczęła miesiączkować około 15 roku życia, ja również. Niestety nie wiem, czy uda mi się ustalić czas rozpoczęcia menopauzy, bo wiem, że kilka lat temu miała usunięte całe narządy rodne i nie wiem, czy jej doczekała :baffled:

już wiem, bo dopytałam. mama nie doczekała menopauzy. w wieku 48 lat, kiedy miała operację nadal regularnie miesiączkowała.

Ostatnia edycja:
reklama
Błonka- Ci co najbardziej czepiają się przyrostu naturalnego,że niski to chcą za invitro więzieniem karać!!!!!!To dopiero jazda....ciemnogród nam się robi....

Do góry