Na pewno gorzej niż pierwszą temperatura, dreszcze, ból głowy, rozbicie i zmęczenie. Z czw na pt spałam ponad 10h gdzie normalnie wystarcza mi ok 6. Ale nie było to jakieś mega dramatyczne. Trzymam kciuki za Twoją betę w pon.Mocno przeszłaś druga dawkę ? Spokojnego weekendu wypocznij przed przyjęciem kropka
reklama
Dziewuszki ja dochodze do siebie po środowej 2 dawce szczepionki i wczorajszym rezonansie z kontrastem. Hormony zrobione ale nic owu nie czuję więc pewnie jutro albo pon. Jedziem na działkę na hamaku poleżeć Miłego weekendu !
Miłego weekendu i udanego wypoczynku.
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Ehhh, no ale całe szczęście masz to już za sobą szczepienie z głowyNa pewno gorzej niż pierwszą temperatura, dreszcze, ból głowy, rozbicie i zmęczenie. Z czw na pt spałam ponad 10h gdzie normalnie wystarcza mi ok 6. Ale nie było to jakieś mega dramatyczne. Trzymam kciuki za Twoją betę w pon.
eij
Dlatego właśnie ze względu na takie skutki poszczepienne nigdy bym się e ciąży nie zaszczepiła. Bardzo dobrze że udało Ci się wszystko załatwić przed transferem wypoczywaj i zbieraj siły. Ja dziś też na działeczkeNa pewno gorzej niż pierwszą temperatura, dreszcze, ból głowy, rozbicie i zmęczenie. Z czw na pt spałam ponad 10h gdzie normalnie wystarcza mi ok 6. Ale nie było to jakieś mega dramatyczne. Trzymam kciuki za Twoją betę w pon.
Miałam transfer dotrwał jeden zarodek do blastocysty [emoji120]
Przykro mi a wczesniej mialas transfer czy w ogóle nie bylo zarodka nadajacego sie do transferu?
eij
Trzymam kciuki z całych sił za małego wojownikaMiałam transfer dotrwał jeden zarodek do blastocysty [emoji120]
Trzymam mocno kciuki!!!Właśnie wróciłam od lekarza w poniedziałek punkcja [emoji3590]
Karola z nadzieją
Powodzenia!! Owocnej punkcjiWłaśnie wróciłam od lekarza w poniedziałek punkcja [emoji3590]
reklama
Dziękuję [emoji120]
Powodzenia!! [emoji1307]Owocnej punkcji [emoji1307]
Podziel się: