reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cześć Kochane.
Nie udzielam sie za duzo ale czytam na bierząco . W tym miesiacu dopadl mnie mega dół. Dziś 25dc i powtorka z dwoch poprzednich cykli zaczyna sie brązowe plamienie i pobolewanie podbrzusza 😔 czyli wszystko już wiadomo. Klopoty w pracy znowu brak dzidzi i wiele innych problemow normalnie dzis kumulacja. Jeszcze ten upal nie pomaga chce mi sie wyć naprawde a czas ucieka 35l skonczone. 😪😪😪
witam w klubie🥺mam to samo😰kup wino i spotkaj się z przyjaciółka i wypłace się porzadnie, czasami tak trzeba zrobić. U mnie pustych butelek jest juz tyle, ze wstyd ze śmieciami wyjsc😉

Ja aż tyle nie mogę bo mąż mnie pilnuje 🙄😁
mój na razie nic nie mówi, ale to dlatego, że on ma dużo luźniejsze podejście do tematu niż ja ;-)
Wogóle to miałam druga sesję z psychologiem z fundacji i usłyszałam, że gdyby mi bardzo zależało na dziecku to nie czekałabym z tym do ślubu :( wyszłam z jeszcze większym poczuciem winy niż miałam :(

mój na razie nic nie mówi, ale to dlatego, że on ma dużo luźniejsze podejście do tematu niż ja ;-)
Wogóle to miałam druga sesję z psychologiem z fundacji i usłyszałam, że gdyby mi bardzo zależało na dziecku to nie czekałabym z tym do ślubu :( wyszłam z jeszcze większym poczuciem winy niż miałam :(
Mam radę, zmień psychologa 😳 mój też nie miał problemu dopóki w 3 dni nie opróżniłam butelki whisky, po tym mam szlaban 🤣

Mam radę, zmień psychologa 😳 mój też nie miał problemu dopóki w 3 dni nie opróżniłam butelki whisky, po tym mam szlaban 🤣
Powiedziałam sobie, że dam jej ostatnią szansę na 3-im spotkaniu. Jeśli znowu coś podobnego padnie to zmieniam. Jej rolą jest wyciągnięcie z dołka a kopanie w niego jeszcze głębiej :(

Cześć Kochane.
Nie udzielam sie za duzo ale czytam na bierząco . W tym miesiacu dopadl mnie mega dół. Dziś 25dc i powtorka z dwoch poprzednich cykli zaczyna sie brązowe plamienie i pobolewanie podbrzusza 😔 czyli wszystko już wiadomo. Klopoty w pracy znowu brak dzidzi i wiele innych problemow normalnie dzis kumulacja. Jeszcze ten upal nie pomaga chce mi sie wyć naprawde a czas ucieka 35l skonczone. 😪😪😪
Głowa do góry jeszcze będzie pięknie zobaczysz 😘 Pozwól sobie na chwilę słabości a potem walcz tak jak do tej pory nie poddawaj się ... A plamienie tak jak Eij napisała o niczym jeszcze nie świadczy . Trzymam za Ciebie kciuki ✊✊

reklama
Mój tak samo mnie pilnuje bo wie, że potrafię wino wypić raz dwa 😁😁 ale sama staram się też ograniczać alkohol praktycznie to można powiedzieć , że już wcale nie pije. Sporadycznie jedno piwko czy coś . Od czasu do czasu należy nam się reset ☺️
tak, zgadza się i dlatego jutro mamy babski wieczór "płaczu" z przyjaciółką ;-) Tylko patrząc na pogodę to obstawiam, że po pierwszym drinku padniemy ;-) i tyle z tego wszystkiego będzie ;-)

Do góry