reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Byliśmy dzisiaj w klinice i niestety ten mój spadek amh o 50% nie jest błędem labolatorium🥺także dzisiaj zaczęła się nasza „przygoda” z inv... dziś pierwsze pogłębione badania z krwi, mam dokupić leki na obniżenie homocysteiny i pic dużo zielonych koktajli, żeby dostarczyć jeszcze więcej kwasu foliowego. Mąż ma dalej brac suplementy i do czasu zebrania wszystkich wyników staramybsie poprawić jakość naszych materiałów genetycznych o zobaczymy co będzie po drodze.
Przykro mi bardzo 😔ale ważne, że działacie dalej 💪 Trzymam za Was kciuki ✊✊

reklama
Byliśmy dzisiaj w klinice i niestety ten mój spadek amh o 50% nie jest błędem labolatorium🥺także dzisiaj zaczęła się nasza „przygoda” z inv... dziś pierwsze pogłębione badania z krwi, mam dokupić leki na obniżenie homocysteiny i pic dużo zielonych koktajli, żeby dostarczyć jeszcze więcej kwasu foliowego. Mąż ma dalej brac suplementy i do czasu zebrania wszystkich wyników staramybsie poprawić jakość naszych materiałów genetycznych o zobaczymy co będzie po drodze.
Nie łam się kochana, jeszcze będzie dobrze. Walcz!!

Trzymam kciuki, nie martw się. ✊✊ dodam że mój mąż miał wyniki zerowe.. wyszła azoospermia a teraz wszystko jest super, wystarczyło zmienić złe nawyki

A co zmieniliście ? I czy poprawiła Wam się morfologia, bo my ciągle o nią walczymy, bo ilość i ruchliwość super, a ja nie da się jakoś ruszyć ? Są od lat suplementy, dieta, sport, zero używek. Może tylko mało snu, ale coś nie mogę nic wskórać.
Narkozy też się boję i tego, że coś będzie się działo poza moją świadomością.

Ostatnia edycja:
reklama
A jakie leki dostałaś? Bo wysoka homocysteina i niski kwas foliowy raczej świadczy o posiadaniu mutacji MTHFR, wtedy wystarczy brać metylowaną witaminę b12 i metylowany kwas foliowy.

Do góry