reklama
G
gość 574
Gość
elama: i co pomogło coś?
bo u mnie to się totalnie nic nie dzieje po - na chwilę brzuch stwardnieje - 15 minut i puszcza i spokój.
bo u mnie to się totalnie nic nie dzieje po - na chwilę brzuch stwardnieje - 15 minut i puszcza i spokój.
U mnie też poza chwilowym twardnieniem nic się nie dzieje, nawet nie wiem czy jest sens to łączyć z seksem bo bez tego też twardnienia mam
Za to wczoraj śmiałam się do m że chyba coś mi się w środku poprzestawiało bo podczas kochania czułam straszne napieranie na pęcherz i w ogóle jakoś tak inaczej było, może nie gorzej ale dziwnie
Za to wczoraj śmiałam się do m że chyba coś mi się w środku poprzestawiało bo podczas kochania czułam straszne napieranie na pęcherz i w ogóle jakoś tak inaczej było, może nie gorzej ale dziwnie
Blue, ale mi narobiłaś nadziei... Pierwszy raz tak to odczuwałam, więc może w końcu się obniżyła Ech, niech cokolwiek robi w tym kierunku bo póki co mam wrażenie że jestem na najlepszej drodze do wywoływania, a fajnie jakby obyło się bez;-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
No i byłam u gina i pytałam o tą antykoncepcję. Lekarka bardziej polecała tabletki nie zastrzyk, ale z tego powodu ze w razie złego samopoczucia tabletki można odstawić a zastrzyku z organizmu nie wyjmiesz....
No ale ja zdecydowałam się na zastrzyk. Rozmawiałam też o wkładkach i lekarka była BARDZO za... Ale tą kwestię powiedziałam ze przemyślę...
Te zastrzyki robi się co 3 miesiące. Działają dłużej ale tak jakby 3 miesiące ma się gwarancję. Więc jak coś to będę pisać jak samopoczucie - jeszcze go nie zrobiłam ale postaram się do poniedziałku mieć to z głowy bo na razie mam tylko recepte.
No ale ja zdecydowałam się na zastrzyk. Rozmawiałam też o wkładkach i lekarka była BARDZO za... Ale tą kwestię powiedziałam ze przemyślę...
Te zastrzyki robi się co 3 miesiące. Działają dłużej ale tak jakby 3 miesiące ma się gwarancję. Więc jak coś to będę pisać jak samopoczucie - jeszcze go nie zrobiłam ale postaram się do poniedziałku mieć to z głowy bo na razie mam tylko recepte.
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Tak bo jest to antykoncepcja "jednoskładnikowa" która nie przeszkadza w laktacji :-) to nie jest to samo co się bierze poza okresem karmienia piersią.
reklama
Podziel się: