reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

z tej zazdrości, że tak rodzicie po kolei "wykorzystałam" męża zaraz jak wrócił z pracy :-D za 3 godziny wizyta i niech mi tylko doktorek powie, że bez zmian - to nie ręczę za siebie :wściekła/y:

reklama
elama: i co pomogło coś?

bo u mnie to się totalnie nic nie dzieje po - na chwilę brzuch stwardnieje - 15 minut i puszcza i spokój.

U mnie też poza chwilowym twardnieniem nic się nie dzieje, nawet nie wiem czy jest sens to łączyć z seksem bo bez tego też twardnienia mam:wink:
Za to wczoraj śmiałam się do m że chyba coś mi się w środku poprzestawiało bo podczas kochania czułam straszne napieranie na pęcherz i w ogóle jakoś tak inaczej było, może nie gorzej ale dziwnie:confused:

No ja wczoraj miałam przez kilka godzin regularne skurcze. ale doktor wybadał tylko 1,5 cm rozwarcia. w nocy skurcze sie uspokoiły a od 14 znow mam co 10, 7, 5, 15 minut

Blue, ale mi narobiłaś nadziei... Pierwszy raz tak to odczuwałam, więc może w końcu się obniżyła:-D Ech, niech cokolwiek robi w tym kierunku bo póki co mam wrażenie że jestem na najlepszej drodze do wywoływania, a fajnie jakby obyło się bez;-)

No i byłam u gina i pytałam o tą antykoncepcję. Lekarka bardziej polecała tabletki nie zastrzyk, ale z tego powodu ze w razie złego samopoczucia tabletki można odstawić a zastrzyku z organizmu nie wyjmiesz....

No ale ja zdecydowałam się na zastrzyk. Rozmawiałam też o wkładkach i lekarka była BARDZO za... Ale tą kwestię powiedziałam ze przemyślę...

Te zastrzyki robi się co 3 miesiące. Działają dłużej ale tak jakby 3 miesiące ma się gwarancję. Więc jak coś to będę pisać jak samopoczucie - jeszcze go nie zrobiłam ale postaram się do poniedziałku mieć to z głowy bo na razie mam tylko recepte.

Tak bo jest to antykoncepcja "jednoskładnikowa" która nie przeszkadza w laktacji :-) to nie jest to samo co się bierze poza okresem karmienia piersią.

reklama
Aaaaa, to ok. Ja też chyba spróbuję zastrzyk, bo obawiam się, że ciężko będzie opanować pamiętanie o braniu tabletek, przy dwójce dzieciaków do ogarnięcia ;)

Do góry