Mam podobna sytuacje ost miesiaczke mialam 15.08.18 r 27.09.18 beta wynosila 29030 niby jestem w 7 mym tygodniu, ale lekarz nie widzial zarodka tylko pecherzyk ciazowy a w nim pecherzyk zoltkowy 04.10.18 znow zrobilam bede i jest 71864.... Nie wiem co myslec, w lutym poronilam puste jajo plodowe myslicie, ze moge miec nadzieje?
reklama
gosia1991
Fanka BB :)
Hej,jeżeli jest ciałko żółte to nie masz co się denerwować. Miałam taką samą sytuacje,a już jestem w 11 tyg.Mam podobna sytuacje ost miesiaczke mialam 15.08.18 r 27.09.18 beta wynosila 29030 niby jestem w 7 mym tygodniu, ale lekarz nie widzial zarodka tylko pecherzyk ciazowy a w nim pecherzyk zoltkowy 04.10.18 znow zrobilam bede i jest 71864.... Nie wiem co myslec, w lutym poronilam puste jajo plodowe myslicie, ze moge miec nadzieje?
Bardzo sie martwie, bo poprzednia ciaze poronilam, zas dziewczyny mowia, ze przy tak wydokiej becie 71864 powinno wszystko byc widoczne, ale mowisz, ze mam te szanse? moze on nie widzial tego zarodka nie wiem....Hej,jeżeli jest ciałko żółte to nie masz co się denerwować. Miałam taką samą sytuacje,a już jestem w 11 tyg.
gosia1991
Może być że ma stary sprzet czy coś. Poczekaj troszke. Ja zarodek zobaczyłam w 8t1d wedlug om a według usg był 7t6d. A mój ginekolog ma nawet dobry sprzęt.Bardzo sie martwie, bo poprzednia ciaze poronilam, zas dziewczyny mowia, ze przy tak wydokiej becie 71864 powinno wszystko byc widoczne, ale mowisz, ze mam te szanse? moze on nie widzial tego zarodka nie wiem....
Poczekam mam ogromna nadzieje choc tez zarazem bardzo sie martwie i nie moge przestac o tym myslecMoże być że ma stary sprzet czy coś. Poczekaj troszke. Ja zarodek zobaczyłam w 8t1d wedlug om a według usg był 7t6d. A mój ginekolog ma nawet dobry sprzęt.
gosia1991
Ja też się bałam że mam puste jajo ale okazało się ze dzidzia jestPoczekam mam ogromna nadzieje choc tez zarazem bardzo sie martwie i nie moge przestac o tym myslec
Chciałabym zeby bylo jak u ciebieJa też się bałam że mam puste jajo ale okazało się ze dzidzia jest
gosia1991
Trzymam kciuki idź do ginekologa i zobaczysz ze bedzie dobrze daj znaćChciałabym zeby bylo jak u ciebie
Dam znac jak tylko bede cos wiedziec i nie dziekuje zeby sie sprawdziloTrzymam kciuki idź do ginekologa i zobaczysz ze bedzie dobrze daj znać
reklama
Miałam podobnieCześć. Ja byłam u ginekologa w 7t1d i pecherzyk był 3cm i ciałko żółte. Kazał przyjść za tydzień i był już zarodek 1.47 cm i biło serduszko. U Ciebie tez pewnie sie pojawi zarodek wiec nie martw sie