reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Inspiracje kulinarne

reklama
Dla znajomych. Dziś zrobiłam już sałatkę jarzynowa. Trochę się nastałam przy krojeniu i zmęczona jak emerytka! Masakra jakaś [emoji86][emoji12]

hahah ;) może jakieś koreczki;)
ja zawsze robie ciasto francuskie zapiekane np ze szpinakiem lub czymś tam;) ładnie wygląda i smakuje super ... zrezta teraz to bym się nie przemeczala...;) Malinowa teraz wszytsko Ci wolno nawet jak super imprezy nie zrobjsz;)

Ja mam w październiku ;) ale u nas będzie większa impreza bo ja (30) siostra (15) mama(53) i zrobimy imprezkę dla rodzinki a dla znajomych to mamy zwyczaj ze zawsze wpadają na domowe ale będzie juz mała wiec na bank się kie będę przemeczac

Ja kiedyś robiłam smalec weganski z jablkiem i wszystkim bardzo smakował :) I chyba jutro znowu zrobię :p

Talerz serow, jajka w majonezie, ciasto farnacuskie ze szpinakiem albo serem feta, skrzydelka kfc, salatka brokulowa, schab w sosie balsamicznym, pulpeciki w sosie pieczarkowym, galareta, salatka gyros, marchewka + seler naciowy + kalafior w sosie czosnkowym.

U mnie dziś rybka, surówka z kiszonej kapusty, sałatka z rukoli i dla chlopaków śledzie;) Trochę się lepiej poczułam i polazłam do kuchni ;)

MalinowaMarta, u mnie zawsze hitem jest sałatka z makaronem i kurczakiem:
-pierś z kurczaka kroisz w kostkę, dodajesz przyprawę gyros, mieszasz i odstawiasz do lodowki na godzinke, potem trzeba usmażyc i ostudzić
- gotujesz makaron (fajnie wyglada i smakuje makaron ryzowy), po ostudzeniu mieszasz z mięsem
- do mięsa i makaronu dodaje puszkę kukurydzy, kroję w kostkę ogórki konserwowe, paprykę czerwoną, dodaję majonez, i wszystko mieszamy. Zapewniam Was, że pyszna:)

reklama
Malinowa podziwiam cie za to dzieło -no tort ! musiał byc przepyszny ,dobrze zgadłam że to tort Pavlovej? jejuuu beza i do tego kremówka i owoce -no raj w gębie jak sie to mówi !!!!!!!!!!!!!!

Do góry