reklama
MalinowaMarta
Fanka BB :)
Dla znajomych. Dziś zrobiłam już sałatkę jarzynowa. Trochę się nastałam przy krojeniu i zmęczona jak emerytka! Masakra jakaś [emoji86][emoji12]
hahah może jakieś koreczki
ja zawsze robie ciasto francuskie zapiekane np ze szpinakiem lub czymś tam ładnie wygląda i smakuje super ... zrezta teraz to bym się nie przemeczala... Malinowa teraz wszytsko Ci wolno nawet jak super imprezy nie zrobjsz
ja zawsze robie ciasto francuskie zapiekane np ze szpinakiem lub czymś tam ładnie wygląda i smakuje super ... zrezta teraz to bym się nie przemeczala... Malinowa teraz wszytsko Ci wolno nawet jak super imprezy nie zrobjsz
MalinowaMarta
Wiem i pewnie nic bym nie robiła gdyby to nie były 30te urodzinki... A Tobie kiedy wypadają?
Ja mam w październiku ale u nas będzie większa impreza bo ja (30) siostra (15) mama(53) i zrobimy imprezkę dla rodzinki a dla znajomych to mamy zwyczaj ze zawsze wpadają na domowe ale będzie juz mała wiec na bank się kie będę przemeczac
fazerkamm
Talerz serow, jajka w majonezie, ciasto farnacuskie ze szpinakiem albo serem feta, skrzydelka kfc, salatka brokulowa, schab w sosie balsamicznym, pulpeciki w sosie pieczarkowym, galareta, salatka gyros, marchewka + seler naciowy + kalafior w sosie czosnkowym.
nieufna
U mnie dziś rybka, surówka z kiszonej kapusty, sałatka z rukoli i dla chlopaków śledzie Trochę się lepiej poczułam i polazłam do kuchni
MalinowaMarta, u mnie zawsze hitem jest sałatka z makaronem i kurczakiem:
-pierś z kurczaka kroisz w kostkę, dodajesz przyprawę gyros, mieszasz i odstawiasz do lodowki na godzinke, potem trzeba usmażyc i ostudzić
- gotujesz makaron (fajnie wyglada i smakuje makaron ryzowy), po ostudzeniu mieszasz z mięsem
- do mięsa i makaronu dodaje puszkę kukurydzy, kroję w kostkę ogórki konserwowe, paprykę czerwoną, dodaję majonez, i wszystko mieszamy. Zapewniam Was, że pyszna
MalinowaMarta, u mnie zawsze hitem jest sałatka z makaronem i kurczakiem:
-pierś z kurczaka kroisz w kostkę, dodajesz przyprawę gyros, mieszasz i odstawiasz do lodowki na godzinke, potem trzeba usmażyc i ostudzić
- gotujesz makaron (fajnie wyglada i smakuje makaron ryzowy), po ostudzeniu mieszasz z mięsem
- do mięsa i makaronu dodaje puszkę kukurydzy, kroję w kostkę ogórki konserwowe, paprykę czerwoną, dodaję majonez, i wszystko mieszamy. Zapewniam Was, że pyszna
reklama
Podziel się: