reklama
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
A dasz przepis na kotlety z kapusty?
Jolcia_
Fanka BB :)
Ja tu nie zaglądam z wiadomych powodów... Ale chce Wam polecić blog baby w kuchni, bardzo dużo z niego gotowałam i piekłam
Robiąc zdjęcia i publikując pod danym postem można wygrać książki kulinarne ja kilka wygrałam
Robiąc zdjęcia i publikując pod danym postem można wygrać książki kulinarne ja kilka wygrałam
MalinowaMarta
Ja mam maszynkę elektryczna bardzo ją lubię choć zajmuje trochę miejsca... Kroi za mnie np ogórki na mizerie, trze ziemniaki czy marchewkę. Jeśli chcesz to mogę podać Ci model.Wczoraj wypróbowałam przepis na ostrą zupkę i gulasz. Bardzo mi smakowało, choć mąż zrobił za duże kawały i indyka i dał za dużo przyprawy do gulaszu. Zupka super, ostrrrra
Używacie może jakiś urządzeń do krojenia warzyw? Jeśli tak, polećcie coś
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
O kurcze, ale machina. Myślałam raczej o czymś takim bardziej ręcznym
Sama bym sobie takiej nie kupiła tym bardziej ze te 5 lat temu kosztowało to koło tysiaka. A że chrzestna w prezencie dala to wiesz... [emoji16] zadowolona jestem. Chociaż na takie drobne czynności szkoda mi tego składać rozkładać myć itd. Ale przy większych imprezach albo coś sprawdza się super. Mniejsza i tańsza wersja tego Brauna jest nasza polska Kasia.
MalinowaMarta
reklama
MalinowaMarta
Dziewczyny może macie jakieś proste przepisy na imprezę? Zbliżają się moje urodziny...
Podziel się: