reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Inspiracje kulinarne

Ja tez Lubie jak trochę pali i zawsze robie na ostro a ja za ostro to więcej jogurtu naturalnego dodaje...

reklama
Ja tu nie zaglądam z wiadomych powodów... Ale chce Wam polecić blog baby w kuchni, bardzo dużo z niego gotowałam i piekłam :)
Robiąc zdjęcia i publikując pod danym postem można wygrać książki kulinarne :) ja kilka wygrałam :)

Wczoraj wypróbowałam przepis na ostrą zupkę i gulasz. Bardzo mi smakowało, choć mąż zrobił za duże kawały i indyka i dał za dużo przyprawy do gulaszu. Zupka super, ostrrrra :)
Używacie może jakiś urządzeń do krojenia warzyw? Jeśli tak, polećcie coś ;)
Ja mam maszynkę elektryczna bardzo ją lubię choć zajmuje trochę miejsca... Kroi za mnie np ogórki na mizerie, trze ziemniaki czy marchewkę. Jeśli chcesz to mogę podać Ci model.

Ja mam taką. Jest super. Lepsza od Kasi.

Braun Combimax 700

W prezencie ślubnym dostaliśmy i sprawdza się.
uploadfromtaptalk1454953711099.jpg

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1454953711099.jpg
    uploadfromtaptalk1454953711099.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 381
Sama bym sobie takiej nie kupiła tym bardziej ze te 5 lat temu kosztowało to koło tysiaka. A że chrzestna w prezencie dala to wiesz... [emoji16] zadowolona jestem. Chociaż na takie drobne czynności szkoda mi tego składać rozkładać myć itd. Ale przy większych imprezach albo coś sprawdza się super. Mniejsza i tańsza wersja tego Brauna jest nasza polska Kasia.

reklama
Do góry