spoko23
Fanka BB :)
Ponad 1,5 roku. Od stycznia 2023.Ile się staracie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ponad 1,5 roku. Od stycznia 2023.Ile się staracie?
O co chodzi z tym wrogim śluzem? Jak doszłaś do tego, że jest coś nie tak? Lekarz zlecił badania?Jestem po 3 inseminacjach. Pierwsza udana, ciąża donoszona. Druga, poronienie zatrzymane, trzecia biochem i w przyszłym tygodniu czwarta mnie czeka. U mnie pcos i przede wszystkim wrogi śluz.
Podchodziłam do 3 inseminacji, nie zadziało się, niestety, kompletnie nic. Miałam już wcześniej wykonane badania hormonalne, potem mąż badanie nasienia, a ja drożność jajowodów i USG 3D.Dziewczyny!
Proszę, powiedzcie mi czy robilyscie kiedys inseminacje? Czy polecacie? Jakie badania musi zrobic partner? Czy wystarczy badanie nasienia?
tak, mieliśmy badania. Mieliśmy kochać się z mężem wieczorem a na następny dzień rano pobrali ze mnie próbkę. Plemniki już nie żyły. Staraliśmy się kilka lat z mężem. Miałam wieczne stymulacje i monitoring. W końcu pojechaliśmy do kliniki leczenia niepłodności i tam wyszło szydło z worka.O co chodzi z tym wrogim śluzem? Jak doszłaś do tego, że jest coś nie tak? Lekarz zlecił badania?
hej,Dziewczyny!
Proszę, powiedzcie mi czy robilyscie kiedys inseminacje? Czy polecacie? Jakie badania musi zrobic partner? Czy wystarczy badanie nasienia?