reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

Witam was jestem ty poraz pierwszy. Chciałam wam powiedzieć że nam udało się po pierwszym podejściu do inseminacji. Jutro jadę znów na bete zobaczyc ile urosla po 48h. A staraliśmy się rok, leczyliśmy się w klinice niepłodności w Poznaniu. Dodam że jeden jajowod mam niedrozny

reklama
My robiliśmy sobie badania genetyczne i wyszły ok. Poprzednia ciaza zakonczyla się bo nasza dziewczynka miała zespol Patau i z tego względu też chcemy badania genetyczne zarodkow. Tyle nas i tak już to wszystko kosztowało, że to będzie kropla w morzu:) dzięki temu też będę troszkę spokojniejsza bo wydaje mi się, że w ciąży będę chodzić jak na szpilkach ;) z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej strony boję, że może nas spotkać to samo:(

Witam was jestem ty poraz pierwszy. Chciałam wam powiedzieć że nam udało się po pierwszym podejściu do inseminacji. Jutro jadę znów na bete zobaczyc ile urosla po 48h. A staraliśmy się rok, leczyliśmy się w klinice niepłodności w Poznaniu. Dodam że jeden jajowod mam niedrozny
Gratulacje!
Miałaś inseminację w czasie owulacji po drożnej stronie?
Możesz dołączyć do grupy "mamuś" z września 2023 ;-)

Ostatnia edycja:
Super. Gratuluję Wam bardzo :* zazdroszczę, że odrazu się udalo:)

Czy mogłabym wiedzieć w jakiej klinice w Poznaniu się udało?

Gratulacje 😁

wiesz juz kiedy bedziecie miec iui ? podchodzisz na cyklu sztucznym czy naturalnym ?
Właśnie dzisiaj mieliśmy zabieg 😊
11 dc, pęcherzyk 18 mm, drugi 16 mm, endometrium 6mm. Cykl stymulowany Lamettą od 2 do 6 dnia cyklu 2 tabletki, dostałam też po zabiegu zastrzyk z Pregnylu.
Teraz najtrudniejsze czekanie.

Właśnie dzisiaj mieliśmy zabieg 😊
11 dc, pęcherzyk 18 mm, drugi 16 mm, endometrium 6mm. Cykl stymulowany Lamettą od 2 do 6 dnia cyklu 2 tabletki, dostałam też po zabiegu zastrzyk z Pregnylu.
Teraz najtrudniejsze czekanie.
trzymam kciuki :)
nie wiem czemu ale dla mnie to czekanie po iui nie jest trudne ;p
ja w poniedziałek mam wizyte, bede miala podawany wlew z acofilu i dowiem sie kiedy bedzie iui :) u mnie tym razem po raz pierwszy będziemy podchodzić na naturalnym cyklu i to mnie troszkę stresuje

reklama
Do góry