Martyna_03
Początkująca w BB
Cześć kobietki … Melduje się znów tutaj. Pierwsza inseminacja zakończona niepowodzeniem i szczerze mówiąc trochę mnie to załamało - miałam spore nadzieje na udany cykl. Udało mi się spokojnie porozmawiać z lekarzem i podjęliśmy wspólna decyzję, że będę próbować jeszcze jednej UIU a potem dostanę skierowanie do kliniki niepłodności na in vitro.
Udało nam się zrobić termin 24.03 na rozmowę z panią doktor w klinice i omówienie jak to wszystko będzie wyglądać.
Wyglada na to, że ta druga inseminacja to tylko tak na „przeczekanie” do in vitro.
Mam nadzieje, że wkrótce będę mogła odetchnąć . Narazie czekają mnie intensywne miesiące.
Trzymam kciuki za was wszystkie !
Zamierzam to wszystko przejść z mottem na ustach : „ Jeśli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się.”
Udało nam się zrobić termin 24.03 na rozmowę z panią doktor w klinice i omówienie jak to wszystko będzie wyglądać.
Wyglada na to, że ta druga inseminacja to tylko tak na „przeczekanie” do in vitro.
Mam nadzieje, że wkrótce będę mogła odetchnąć . Narazie czekają mnie intensywne miesiące.
Trzymam kciuki za was wszystkie !
Zamierzam to wszystko przejść z mottem na ustach : „ Jeśli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się.”