reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

reklama
Jak zawsze lekarze mówią test może wyjść fałszywie dodatni, ale nigdy nie wyjdzie fałszywie ujemny. Nie wiem ile w tym prawdy :)
Akurat moja znajoma robiła test jak już była ciąży (dokładnie w dniu spodziewanej miesiączki) i był negatywny… Ale jak nie dostała miesiączki po 5 dniach - zrobiła drugi i był pozytywny :)

Akurat moja znajoma robiła test jak już była ciąży (dokładnie w dniu spodziewanej miesiączki) i był negatywny… Ale jak nie dostała miesiączki po 5 dniach - zrobiła drugi i był pozytywny :)
Ale to nie znaczy że test był fałszywie ujemny, bo może po prostu owulacja była opóźniona i do zagnieżdżenia doszło później niż jej się wydawało. Mogło jeszcze nie być bety w dniu miesiączki a po 5 dniach już się pojawiła :).

O! Super, w takim wypadku trzeba być cierpliwym do czasu planowanej miesiączki :)
Ale może jutro już coś wyjdzie :)

Ale to nie znaczy że test był fałszywie ujemny, bo może po prostu owulacja była opóźniona i do zagnieżdżenia doszło później niż jej się wydawało. Mogło jeszcze nie być bety w dniu miesiączki a po 5 dniach już się pojawiła :).
Może i tak było 😉 Mąż namawia mnie żebyśmy zrobili test razem w niedziele 😬 Zobaczymy czy wytrwam 😅

Ja od jutro zaczynam podchodzić do drugiej iui i będę lamette przyjmować a sama iui prawdopodobnie 26.02. To mój trzeci cykl przyjmowania lametty ,po której jestem bardzo senna lekarz mówi że normalne a może któraś z was przyjmuje i ma podobnie?

Witam Was ;) ja 14lutego miałam 2inseminacje. Czytam Was żeby mieć więcej motywacji ;) dobrze mieć wsparcie osób które to samo przeżywają ;( od roku jestem w Klinice Bocian tyle się napatrzyłam na pary że aż jak tam jestem to mam łzy w oczach ile osób ma taki problem

reklama
Witam Was ;) ja 14lutego miałam 2inseminacje. Czytam Was żeby mieć więcej motywacji ;) dobrze mieć wsparcie osób które to samo przeżywają ;( od roku jestem w Klinice Bocian tyle się napatrzyłam na pary że aż jak tam jestem to mam łzy w oczach ile osób ma taki problem
Hej a gdzie w Bocianie się leczysz bo ja Białystok

Do góry