reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

Nie wiem czym ma być stymulacja, lekarz dał mi listę badań jak wszystkie będą ok to mam się stawić na wizytę do 2 dnia cyklu, potem stymulacja zastrzyk i iui. Tyle mi przekazał 🙄
Dzięki za te informacje to bardzo pomocne 🙂
Cześć, na początku też tyle mniej więcej wiedziałam, w praktyce naprawdę nie jest to straszne ani skomplikowane. Ja akurat mam stymulację zastrzykami, co jest nieco mniej komfortowe na pewno, ale skutków ubocznych brak. Nie miałam hiperstymulacji, pojawił się pęcherzyk dominujący, wszystko się dobrze odbyło... no tyle tylko, że się nie udało. Ale od wczoraj kłuję się ponownie i nadzieja wciąż jest :-)

reklama
Cześć, na początku też tyle mniej więcej wiedziałam, w praktyce naprawdę nie jest to straszne ani skomplikowane. Ja akurat mam stymulację zastrzykami, co jest nieco mniej komfortowe na pewno, ale skutków ubocznych brak. Nie miałam hiperstymulacji, pojawił się pęcherzyk dominujący, wszystko się dobrze odbyło... no tyle tylko, że się nie udało. Ale od wczoraj kłuję się ponownie i nadzieja wciąż jest :-)
Musiałaś coś odczekać czy już w kolejnym cyklu podchodzisz kolejny raz?
Trzymam kciuki żeby się udało 🤞

Trzymam kciuki ✊✊ja w czwartek się testuje 😙 Też odczuwam skurcze podbrzusza, ale obawiam się że to może być @.
Tez obawiam się ze to miesiączka dlatego tak zwlekałam. Już raz tak miałam ze poszłam na betę odebrałam wynik 12,96 a na drugi dzień dostałam miesiączkę,najpierw nadzieja radość a później rozczarowanie. No cóż trzymam kciuki za nas aby to jednak nie była miesiączka ✊✊

Tez obawiam się ze to miesiączka dlatego tak zwlekałam. Już raz tak miałam ze poszłam na betę odebrałam wynik 12,96 a na drugi dzień dostałam miesiączkę,najpierw nadzieja radość a później rozczarowanie. No cóż trzymam kciuki za nas aby to jednak nie była miesiączka ✊✊
Jutro się wszystko okaże 🥺
Ja jutro mam 14 dzień po

Dziewczyny powiedzcie mi, czy któraś z Was leczyła przed IUI stan zapalny endometrium? Ja walczyłam z tym prawie pół roku 😕

reklama
Ja nie ale na Fejsie widziałam że dziewczyny na grupach pisały że tak... Ale wyleczyłaś? Podczas biopsji endometrium Ci to wykryli?
Na drożności wyszło że mam małe polipy lekarz skierował mnie na histeroskopie żeby usunąć i tam przy okazji wyszło że mam stan zapalny. Dostałam antybiotyk na 10dni potem powtórzyłam histeroskopie i dalej nic się nie zmieniło dostałam inny antybiotyk na 15dni potem zrobiłam biopsję i wyszło że jest ok.
Zastanawiam się czy komuś po wyleczeniu udało się zajść w ciążę.

Do góry