Elwira99
Zaciekawiona BB
Nie, ja jestem z Bielska-Białej.A ty jesteś z Krakowa jeśli można wiedzieć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, ja jestem z Bielska-Białej.A ty jesteś z Krakowa jeśli można wiedzieć?
mi sie właśnie wydaje ze jedne sa ważne 3 miesiące a do drugie 6 tylko nie wiem ile do iui a ile do invitroA to nie zależy od kliniki? Bo mnie się wydaje, że mówili mi że 6 miesięcy do obu.
A nie wiesz jaki jest koszt invitro w Parens?Nie, ja jestem z Bielska-Białej.
Jeszcze się nie orientowałam.A nie wiesz jaki jest koszt invitro w Parens?
Daj znać czy ci sie udałoJeszcze się nie orientowałam.
Ale przecież to są te same badania . Myślę że 6 miesięcy do obu.mi sie właśnie wydaje ze jedne sa ważne 3 miesiące a do drugie 6 tylko nie wiem ile do iui a ile do invitro
Ja wiem ze te same. Ale mi lekarz mówił ze do jednej procedury sa ważne dluzej a do drugiej krócejAle przecież to są te same badania . Myślę że 6 miesięcy do obu.
A mąż bierze jakieś suplementy na poprawę?Daj znać czy ci sie udało
Konsultowalam to lekarzem, który zajmuje się niepłodnością i przekazuje to co mi powiedział.Ja wiem ze te same. Ale mi lekarz mówił ze do jednej procedury sa ważne dluzej a do drugiej krócej
Już sprawdziłam sobie, zależy to od kliniki . Standardowo są ważne 6 miesięcy zarówno przed in vitro jak i IUI (cytologia jest ważna rok). Ale niektóre kliniki przed in vitro skracają to do 3 miesięcy.Konsultowalam to lekarzem, który zajmuje się niepłodnością i przekazuje to co mi powiedział.
@lady_in_blue jak masz wątpliwości to skonsultuj z lekarzem