reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

Dziewczyny od wczoraj utrzymuje mi się temperatura 36,9-37.
Nie wiem czy normalne czy jakieś przeziębienie mnie bierze 🤷‍♀️

reklama
Dziewczyny, a czy któraś z Was bierze encorton? Mam cukrzycę typu I i Hashimoto. Ginekolog kazał mi uzgodnić z diabetologiem czy wgl mogę brać te sterydy, bo podnoszą cukier podobno, ale są dobre przy chorobach immunologicznych. Brała któraś może? Czytalam, że są straszne skutki uboczne po tym..
Ja
Dziewczyny od wczoraj utrzymuje mi się temperatura 36,9-37.
Nie wiem czy normalne czy jakieś przeziębienie mnie bierze 🤷‍♀️
Miałam podobnie ale to od sztucznego progesteronu

Dziewczyny, a czy któraś z Was bierze encorton? Mam cukrzycę typu I i Hashimoto. Ginekolog kazał mi uzgodnić z diabetologiem czy wgl mogę brać te sterydy, bo podnoszą cukier podobno, ale są dobre przy chorobach immunologicznych. Brała któraś może? Czytalam, że są straszne skutki uboczne po tym..
Ja biorę encorton, mam hiperinsulinemię ale jak na razie nic mi nie jest. Podobno podnosi cukier. Z jakiego powodu bierzesz? U mnie dodatnie ANa 1 i ANa 2 oraz wrogi śluz.

Jeszcze nie wiadomo czy jestem, we wtorek robię test, dzisiaj dopiero 9 dzień po inseminacji.
Od dnia owulacji temperatura jest podwyższona to normalne a czym bliżej okresu to temperatura spada. Ja jak mam okres to nam ponizej 36.00stopni a tak to mi sie trzyma 36, 7 36,8
36,9.
Jak za 2,3 dni temperatura mi spada to znaczy ze @ blisko.

reklama
Może wcinam się nie w temacie, ale... nie za wcześnie? Nie żebym ja też nie robiła :p... ale dopiero 11go dnia. Lekarz kazał czekać do 3 dni po miesiączce, mądry... ;-)
Jeszcze mam nadzieję. Lekarz kazał zrobić w 30 dniu cyklu wiec teoretycznie jeszcze tydzień ☺️
Zrobiłam z ciekawości, może niepotrzebnie, ale wiecie jak to jest.

Do góry