Kasiunia2152
Zaciekawiona BB
Cenniki są na stronach klinik - zobacz sobie tam gdzie Cię to interesuje. Tak, ktoś z moich znajomych podchodził do procedury. Ja w tej chwili podchodzę do IUI czy będę do in vitr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cenniki są na stronach klinik - zobacz sobie tam gdzie Cię to interesuje. Tak, ktoś z moich znajomych podchodził do procedury. Ja w tej chwili podchodzę do IUI czy będę do in vitr
Jeśli pytasz mnie - pierwszyKtóry raz podchodzisz do iui?
ale co to znaczy "taki niski"?Dziewczyny, jak to jest z progesteronem? Miałam w tym miesiącu inseminacje. Była stymulacja lekami. W piątek 28 stycznia miałam inseminacje, w sobotę 5 lutego byłam zrobić progesteron. Czemu taki niski? Były dwa pęcherzyki.. Co może mieć wpływ na to? brak siły na to wszystko
Dziewczyny, jak to jest z progesteronem? Miałam w tym miesiącu inseminacje. Była stymulacja lekami. W piątek 28 stycznia miałam inseminacje, w sobotę 5 lutego byłam zrobić progesteron. Czemu taki niski? Były dwa pęcherzyki.. Co może mieć wpływ na to? brak siły na to wszystko
2 lata minie w kwietniuA ile się staracie?
Jezu, dopiero zauważyłam, że nie napisałam wyniku 14,31 Gdzieś na grupie wyczytalam, że żeby stwierdzić, że była owulacja to musi być ponad 20.ale co to znaczy "taki niski"?
14,31. Nie, nic mi lekarz nie przepisal.Jaki miałaś progesteron? Bierzesz jakiś sztuczny progesteron? Tez miałam 2 pęcherzyki i niestety u mnie się nie powiodło.