Agaaaaaaaa
Fanka BB :)
Jest w macicy wiec ok ale jest jakiś płyn krwiak obok i mówi ze to się zdaza ze tego nie bagatelizują ale ze to ciąża zagrożona i mam prowadzić oszczędny tryb życia i iść na zwolnienie 22.12 następna wizyta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno będzie dobrze porządki poczekaja a krwiaczek napewno się wchloni. Stosuj sie do zaleceń lekarza, odpoczywaj jak najwięcej to jest rozkazI dalej boje się cieszyć ale mam nadzieje ze będzie dobrze
Zakaz świątecznych porządków
Wyluzuj, odpocznij. Masz brać jakiś progesteron?I dalej boje się cieszyć ale mam nadzieje ze będzie dobrze
Zakaz świątecznych porządków
Kurczę No te krwiaki się zdarzają, nawet kiedyś tu na forum dziewczyna pisała i się wchłonął a było już ?Jest w macicy wiec ok ale jest jakiś płyn krwiak obok i mówi ze to się zdaza ze tego nie bagatelizują ale ze to ciąża zagrożona i mam prowadzić oszczędny tryb życia i iść na zwolnienie 22.12 następna wizyta
Trzymam kciuki, odpoczywajNie było jeszcze Miałam wrażenie jakby nie chciał za blisko tego płynokrwiaka przy pęcherzyku ciążowym mergac tym usg
Brałam 2 x1 dupaston a teraz mam brać 3x1
I w razie jakby mnie pobolewal brzuch to wziasc nospe a w razie jakiś krwawień i mocnych bólów na pogotowie
Na wizycie 22.12 jak będzie wszystko dobrze to mówił ze będzie serduszko i założymy kartę
Ten krwiak może być po niepeknietych pęcherzykach przerośniętych np z wcześniejszych stymulacji. Dość często się zdarza i mogą być plamienia - oszczędzaj się może sie wchłonie - jak pojawi się plamienie to do lekarza żeby sprawdził chociaż czesto pojawi się plamienie a z dzidziuniem wszystko w najlepszym porządku także nie martw się na zapasJest w macicy wiec ok ale jest jakiś płyn krwiak obok i mówi ze to się zdaza ze tego nie bagatelizują ale ze to ciąża zagrożona i mam prowadzić oszczędny tryb życia i iść na zwolnienie 22.12 następna wizyta
Ja tez miałam mały krwiaczek ,brałam luteinę 2x1 i wchłonął się dopiero koło 14 tygodnia także głowa do góry Dodam ze nie miałam żadnych plamienNie było jeszcze Miałam wrażenie jakby nie chciał za blisko tego płynokrwiaka przy pęcherzyku ciążowym mergac tym usg
Brałam 2 x1 dupaston a teraz mam brać 3x1
I w razie jakby mnie pobolewal brzuch to wziasc nospe a w razie jakiś krwawień i mocnych bólów na pogotowie
Na wizycie 22.12 jak będzie wszystko dobrze to mówił ze będzie serduszko i założymy kartę
Tez nie mam plamien mam nadzieje ze będzie dobrze ale stres i tak jest i nie da się go pozbyćJa tez miałam mały krwiaczek ,brałam luteinę 2x1 i wchłonął się dopiero koło 14 tygodnia także głowa do góry Dodam ze nie miałam żadnych plamien