reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
Ja rano robilam drugi test o czułości 25 Ale znowu jedna krecha . 12 dzien dzisiaj. Chyba kupie jakis dobry test I poczekam do niedzieli :( bo chyba się bardziej załamuje

reklama
Ja rano robilam drugi test o czułości 25 Ale znowu jedna krecha . 12 dzien dzisiaj. Chyba kupie jakis dobry test I poczekam do niedzieli :( bo chyba się bardziej załamuje
Poczekaj do 14 dnia po iui i idź na bete nie ma co sugerować się testami bo czasami oszukują. Trzymam kciuki. Ja jutro z rana jadę na krew. Hm jakoś zleciały te 14 dni od iui

Dalej nic za bardzo nie czuje trochę wzdety brzuch słabo śpię w nocy a w ciągu dnia zmęczona trochę zaczynaja mnie te sutki bolec i na wieczór tak trochę mi mdło 😃 wieczorne mdłości nie ze wymiotuje ale taki posmak tak dziwnie

Idę do kliniki 8.12
Myślałam ze pójdę dopiero jakoś przed świetami albo po ale wysłałam wyniki lekarzowi i kazał umówić się na wtorek środę w przyszłym tyg jeszcze widać nic nie będzie ale widocznie takie zasady maja

Idę do kliniki 8.12
Myślałam ze pójdę dopiero jakoś przed świetami albo po ale wysłałam wyniki lekarzowi i kazał umówić się na wtorek środę w przyszłym tyg jeszcze widać nic nie będzie ale widocznie takie zasady maja
Mi też kazali się umówić tak szybko. Sprawdzają czy ciąża jest w macicy (jest cień) czy nie jest przypadkiem pozamaciczna bo z IUI zdarzają sie pozamaciczne.
Nie myśl pesymistycznie, juz się udało i na pewno jest wszystko w porządku 🤗🤗🤗

reklama
Idę do kliniki 8.12
Pewnie chcą sprawdzić czy ciąża jest we właściwym miejscu i czy jest już jakiś kropek, który może być zarodkiem :) tez tak miałam

Do góry