reklama
Poczekaj do 14 dnia po iui i idź na bete nie ma co sugerować się testami bo czasami oszukują. Trzymam kciuki. Ja jutro z rana jadę na krew. Hm jakoś zleciały te 14 dni od iuiJa rano robilam drugi test o czułości 25 Ale znowu jedna krecha . 12 dzien dzisiaj. Chyba kupie jakis dobry test I poczekam do niedzieli bo chyba się bardziej załamuje
Agaaaaaaaa
Fanka BB :)
Dokładnie mi cienie dopiero 13 dzień wyszły i to zależy jaki test i jakiej firmy
Moja beta dzisiaj git z 51 30.11 na 125 po 2 dniach wiec ładnie rośnie jestem trochę spokojniejsza
Moja beta dzisiaj git z 51 30.11 na 125 po 2 dniach wiec ładnie rośnie jestem trochę spokojniejsza
karolcia91
Super czekamy na serduszkoDokładnie mi cienie dopiero 13 dzień wyszły i to zależy jaki test i jakiej firmy
PAULANGELA
Super teraz już wszystko musi być dobrzeJa dziś byłam w labo powtórzyć betę sprawić przyrost
Denerwuje się bo w poprzedniej nieudanej ciąży właśnie był słaby przyrost
Trzymam kciuki dziewczyny
Hejo jak u Ciebie samopoczucie? Jakies objawy juz drecza? Ciesze sie ze przyrost jest odpowiedni !!!Ja dziś byłam w labo powtórzyć betę sprawić przyrost
Denerwuje się bo w poprzedniej nieudanej ciąży właśnie był słaby przyrost
Trzymam kciuki dziewczyny
Agaaaaaaaa
Dalej nic za bardzo nie czuje trochę wzdety brzuch słabo śpię w nocy a w ciągu dnia zmęczona trochę zaczynaja mnie te sutki bolec i na wieczór tak trochę mi mdło wieczorne mdłości nie ze wymiotuje ale taki posmak tak dziwnie
Agaaaaaaaa
Idę do kliniki 8.12
Myślałam ze pójdę dopiero jakoś przed świetami albo po ale wysłałam wyniki lekarzowi i kazał umówić się na wtorek środę w przyszłym tyg jeszcze widać nic nie będzie ale widocznie takie zasady maja
Myślałam ze pójdę dopiero jakoś przed świetami albo po ale wysłałam wyniki lekarzowi i kazał umówić się na wtorek środę w przyszłym tyg jeszcze widać nic nie będzie ale widocznie takie zasady maja
Mi też kazali się umówić tak szybko. Sprawdzają czy ciąża jest w macicy (jest cień) czy nie jest przypadkiem pozamaciczna bo z IUI zdarzają sie pozamaciczne.Idę do kliniki 8.12
Nie myśl pesymistycznie, juz się udało i na pewno jest wszystko w porządku
reklama
karolcia91
Pewnie chcą sprawdzić czy ciąża jest we właściwym miejscu i czy jest już jakiś kropek, który może być zarodkiem tez tak miałamIdę do kliniki 8.12