weronika9196
Aktywna w BB
Dziewczyny byłam znów na becie ,czekam na wyniki
Bardzo się stresuje , mam przeczucie ze ona opadła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bądź dobrej myśli!!! Powtórzę się ale: jak się pozytywnie myśli to będzie dobrze! Stres i dodatkowe nakręcanie nic nie da jak się czegoś bardzo chce to się udaje tylko trzeba wierzyć czekam z niecierpliwością na dobre wieściDziewczyny byłam znów na becie ,czekam na wyniki
Staram się ale strasznie trudne to wszystkoBądź dobrej myśli!!! Powtórzę się ale: jak się pozytywnie myśli to będzie dobrze! Stres i dodatkowe nakręcanie nic nie da jak się czegoś bardzo chce to się udaje tylko trzeba wierzyć czekam z niecierpliwością na dobre wieści
Oj tak ja miałam bardzo nabrzmiałe i wrażliwe przez pierwsze dni później to już była totalna karuzela i tak w sumie jest do dzisiajNie za późno pecherzyk powinien do 36h pęknąć , sprawdza ci czy jest pęknięty czy nie przed iui bo możliwe że dalej nie pęknie mi po prostu zależała wizyta rano bo moj musiał do pracy jechać. Wiesz ja teraz żyje w stresie czy w ogóle pękną (niby lekarz mówił że widać że już za chwile peknie)... wiec wolałabym żeby pękną np godzinę przed także spokojnie .
Dziewczyny które biorą dupka pytanie do was: czujecie że wasze piersi są bardziej wrażliwe? Ja mam jakieś nabrzmiałe i wrażliwe sutki i tak sobie myślę czy to nie przez tabletki...
Powiem tak jak za tydzień będzie beta dodatnia to jakos się wytrzyma ile trzeba... mam nadzieję że branie tych tabletek przyniesie "efekty"Oj tak ja miałam bardzo nabrzmiałe i wrażliwe przez pierwsze dni później to już była totalna karuzela i tak w sumie jest do dzisiaj
Ja też uważam, że pozytywne myślenie dużo daje trzeba wierzyć chociaż wiem, że trudno się nie stresować wręcz się nie daDziewczyny byłam znów na becie ,czekam na wyniki
Beta 62,56 co myślicie ? Jest okej ?Ja nic nie czuje po typ dupku i po iui trochę ten brzuch czułam a teraz po tyg wgl nic zero jakiś odczuć
Jest super!!!! GratulacjeBeta 62,56 co myślicie ? Jest okej ?
Ja myślę, że tak że jest dobrze najważniejsze że rośnie!!!Beta 62,56 co myślicie ? Jest okej ?