reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
To ciesze się
Mysle ze po krwiaczku nie ma śladu i dzidziuś tylko nastraszył mamusie żeby wiedziała ze już jest 🥰
To czekam na info
Ja już mogę w czw/ pt testować
Ale boje się jak cholera bo mam wrażenie ze znowu dupa
Nie mam totalnie żadnych oznak żeby było coś na rzeczy 😔jakoś jestem podłamana
Bo co msc miałam nadzieje a teraz brak
U mnie jest normalnie jak przed każda miesiączka. Obolałe piersi, smaki na wszystko i wilczy głód. Dzisiaj trochę boli mnie podbrzusze i krzyże, ale to chyba musza być zakwasy, bo myśle ze na tego typu dolegliwości to zdecydowanie za wcześnie 😜 ja planowo okres mam dostać za tydzień w poniedziałek, ale spodziewam się go koło piątku, soboty bo owulacje miałam 3 dni wcześniej

reklama
U mnie jest normalnie jak przed każda miesiączka. Obolałe piersi, smaki na wszystko i wilczy głód. Dzisiaj trochę boli mnie podbrzusze i krzyże, ale to chyba musza być zakwasy, bo myśle ze na tego typu dolegliwości to zdecydowanie za wcześnie 😜 ja planowo okres mam dostać za tydzień w poniedziałek, ale spodziewam się go koło piątku, soboty bo owulacje miałam 3 dni wcześniej
Czyli kiedy testujesz? ☺️

Czyli kiedy testujesz? ☺️
Kurczę tak sobie myśle właśnie, ze chyba w ogóle nie będę robić tego testu, bo na 99% jestem pewna, ze się nie udało. Szkoda się dodatkowo smucić.
te piersi to tak dziwnie, raz bolą, za chwile nie bolą, także już w sumie czekam na okres żeby odpocząć od tego dupka

Kurczę tak sobie myśle właśnie, ze chyba w ogóle nie będę robić tego testu, bo na 99% jestem pewna, ze się nie udało. Szkoda się dodatkowo smucić.
te piersi to tak dziwnie, raz bolą, za chwile nie bolą, także już w sumie czekam na okres żeby odpocząć od tego dupka
Tak miałam w zeszłym miesiącu
Jednego dnia mnie bolały, drugiego zero
Taka huśtawka

Dziewczyny a mam pytanko - czy was tez bolało podbrzusze po duphastonie? Takie dziwne uczucie jakby pełności w podbrzuszu, może trochę jak na okres ale w sumie łagodniej, niemniej jednak tak dziwnie jakby ono było z ołowiu czy coś 😂

reklama
Dziewczyny a mam pytanko - czy was tez bolało podbrzusze po duphastonie? Takie dziwne uczucie jakby pełności w podbrzuszu, może trochę jak na okres ale w sumie łagodniej, niemniej jednak tak dziwnie jakby ono było z ołowiu czy coś 😂

Ja tak teraz mam. Jestem 3dpo, po stymulacji i pierwszej inseminacji, ale doopka nie dostalam i nie biore.

Do góry